reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Bez dzieci i bez nadziei, w beznadziei. Wątek dla przybitych.

Jane Doe

Fanka BB :)
Hej,

Otwieram wątek dla przybitych ludzi. Nie chce być ciągle negatywna w wątkach które mają swoją historię, bo to nie wpływa dobrze na ludzi wkoło, ale ostatnio kompletnie nie mogę być pozytywna. Więc jeśli tak jak ja, bardzo źle przeżywasz rozczarowania, płaczesz i masz myśli, że nigdy nie będzie ci dane zostać matką, szukasz swojego miejsca żeby się wypłakać i po prostu masz dosyć i chcesz wyrzucić z siebie wszystkie negatywne myśli to zapraszam. Popłaczmy sobie razem. Napisz jeden post, i wyrzuć to z siebie, albo zostań na dłużej. Może znajdę więcej pokrewnych dusz w smutku.

Ja ostatnio nie mogę z siebie wykrzesać za wiele entuzjazmu do czegokolwiek, mam koszmary senne, śniło mi się, że byłam w ciąży i po obudzeniu się płakałam. To mój największy lęk że nigdy nie będzie mi to dane. Po takiej nocy horrorów i poranku ciężko jest mi się zebrać do życia ale trzeba jakoś iść dalej.

W każdym razie jak nie masz komu się wygadać a masz sporo smutków to zapraszam.

reklama
Na kreskach też można śmiało być negatywnym! 🙂 Od tego jest taki wątek - od dzielenia się troskami, smutkami, radościami. Jak za dużo będziesz smucić, to dziewczyny dadzą Ci laczkiem po dupie... w ramach "wychowawczych". Potem ktoś humor poprawi.. 😉

Cześć, jak długo sie stracie? Dla mnie jesień i zima jest wyjątkowo ciężka. Stram się szukać pozytywów, ale naprawdę trudno wykrzesać z siebie jakieś pozytywy. Ludzie dookoła jeszcze potrafią dołożyć swoje parę groszy, a leżącego ponoć sie nie kopie 🤦‍♀️

reklama
Na kreskach też można śmiało być negatywnym! 🙂 Od tego jest taki wątek - od dzielenia się troskami, smutkami, radościami. Jak za dużo będziesz smucić, to dziewczyny dadzą Ci laczkiem po dupie... w ramach "wychowawczych". Potem ktoś humor poprawi.. 😉
Wiem, dziękuję 😞🙁 ale ja naprawdę się boje bo to źle wpływa na ludzi którzy chcą myśleć pozytywnie

Cześć, jak długo sie stracie? Dla mnie jesień i zima jest wyjątkowo ciężka. Stram się szukać pozytywów, ale naprawdę trudno wykrzesać z siebie jakieś pozytywy. Ludzie dookoła jeszcze potrafią dołożyć swoje parę groszy, a leżącego ponoć sie nie kopie 🤦‍♀️

Od początku roku ale jesteśmy już dość zaawansowani wiekowo, więc pod opieką już. Nie mam pozytywów. Zima będzie dla mnie ciężka. W najlepszym scenariuszu zakładałam że na święta będę już mama, w najgorszym, że na święta będę w ciąży. I wychodzi że w … będę a nie w ciąży 😞

Do góry