reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Biała wydzielina w ciąży

Inka_18

Zaangażowana w BB
Miasto
Dolny Śląsk
Obecnie jestem w 32 tc ciąży, od jakiegoś czasu zauważyłam zwiększenie się białej, bezwonnej wydzieliny z pochwy. Jednego dnia jest jej bardzo mało zaś następnego jest jej bardzo dużo od rana do wieczora, nie towarzyszy mi przy tym jakiekolwiek pieczenie czy swędzenie, ani żadne inne objawy. Czy ta wydzielina to normalne zjawisko? Czytałam o sączeniu się wód płodowych... ale czy to może być to?
Na wizycie na pewno wspomnę o tym lekarzowi, ale do wizyty mam jeszcze trochę czasu, martwi mnie ta wydzielina,czy ktoś miał może tak samo i wszystko było w porządku?

reklama
Do góry