Mery
zakręcona pozytywnie
Hej dziewczyny widzę że mało uczestniczek forum pozostało wzywam całą resztę 
U nas zaczął się drugi tydzień ferii dziewczynki w przedszkolu zadowolone bo są razem a i panie nie mogą sie ich nachwalić jak sa za sobą i jak jedna drugą pilnują, nawet NAtka mówi ze jak te ferie są to lepiej w przedszkolu
. Trochę kaszlą dalej a miało być niby szczepienie w tym tygodniu zobaczymy co lekarka powie.
Byłam wczoraj u szwagierki tej co urodziła ok 10 dni temu przebieram małą i własnym oczom nie wierze mała ma tak wielkie stopy ze pierwszy raz widziałam takie u noworodka a szwagierka ma nr 34 nogi tylko szwagier wielki ale normalnie szok
. Powiem wam ze czas tak szybko płynie już nie pamiętam kiedy moje takie malutkie były.
Co do szkoły to ja już dawno postanowiłam że natka zostaje w przedszkolu szkoda dziecku odbierać dzieciństwa jeszcze dość sie w życiu będzie uczyła a jak może niech korzysta z zabaw, następny dylemat będę miała bo znowu Patka będzie pierwszym rocznikiem któr jak na razie mają iść do szkoły jako 6 latki
może znowu zmienią, trzymam kciuki.
Paula to termin już jutro ciśnie cię coś czy spokój narazie jakby co to powodzenia

U nas zaczął się drugi tydzień ferii dziewczynki w przedszkolu zadowolone bo są razem a i panie nie mogą sie ich nachwalić jak sa za sobą i jak jedna drugą pilnują, nawet NAtka mówi ze jak te ferie są to lepiej w przedszkolu
. Trochę kaszlą dalej a miało być niby szczepienie w tym tygodniu zobaczymy co lekarka powie.Byłam wczoraj u szwagierki tej co urodziła ok 10 dni temu przebieram małą i własnym oczom nie wierze mała ma tak wielkie stopy ze pierwszy raz widziałam takie u noworodka a szwagierka ma nr 34 nogi tylko szwagier wielki ale normalnie szok
. Powiem wam ze czas tak szybko płynie już nie pamiętam kiedy moje takie malutkie były.Co do szkoły to ja już dawno postanowiłam że natka zostaje w przedszkolu szkoda dziecku odbierać dzieciństwa jeszcze dość sie w życiu będzie uczyła a jak może niech korzysta z zabaw, następny dylemat będę miała bo znowu Patka będzie pierwszym rocznikiem któr jak na razie mają iść do szkoły jako 6 latki
może znowu zmienią, trzymam kciuki.Paula to termin już jutro ciśnie cię coś czy spokój narazie jakby co to powodzenia

.System nauczania równiez został zmieniony w klasie 1-dzieci siedzą na dywanie w zamkniętej klasie-co moim zdaniem też jest plusem.Co do obiadów na stołówce również szkoła podzieliła to na grupy wiekowe.I tak kl 0-1 maja obiad na lekcji odprowadzane sa przez nauczycieli,podstawówka ma na innej przerwie i na samym szarym końcu gimnazjum.Moim zdanie szkoła pod względem organizacyjnym bardzo sie przyłożyła do bezpieczeństwa i organizacji tego wszystkiego.Jednak nadal nie moge podjąć decyzji gdyż od grudnia dzieci w 0 otrzymały zeszyty z tzw"ślaczkami"i tu juz pojawiły się według nauczycieli i nas rodziców schodki a to dopiero ślaczki.Nauczycielki mówia,ze gołym okiem idzie poznać czy to zeszyt 5 czy 6-latka.A co będzie dalej przyjdzie pisanie czytanie sterta nauki czy te maluchy kiedykolwiek dorównaja rok starszym kolegą?Nie wiem i nie jestem pewna czy chce ryzykowac problemów z dzieckiem w szkole.