• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Błagam o pomoc

Mam bardzo stresujący czas w życiu , spóźnia mi sie okres ponad tydzień czasu , dzis wykonałam test ciążowy , czy on jest negatywny ? Dlaczego może mi się az tak spóźniać ? Dodam tylko ze mam bole okresowe
27627348-6738-44A9-A702-6D7817059FE5.jpeg

reklama
Mam bardzo stresujący czas w życiu , spóźnia mi sie okres ponad tydzień czasu , dzis wykonałam test ciążowy , czy on jest negatywny ? Dlaczego może mi się az tak spóźniać ? Dodam tylko ze mam bole okresoweZobacz załącznik 1309289
Test na zdjęciu jest negatywny. Okres może spóźniać się z wielu powodów, choćby stresu.
Pamiętaj o antykoncepcji, będzie mniej stresów☺

Jak zawsze w takich sytuacjach polecam zrobić bete i niezależnie od wyniku udać się na kontrolę do ginekologa. Tydzień po spodziewanej miesiączce kreska powinna juz byc bardzo widoczna ale nie napisalaś nic o swoich cyklach, czy wiesz kiedy mialas owulację? Okres może się spóźniać przez ciąże, stres, cysty, torbiele, problemy hormonalne... no bez lekarza się nie obędzie.

U mnie w kwietniu były takie cyrki z brakiem okresu. Również testy negatywne. Po dwóch tyg dostałam jedniowego plamienia które było tylko widoczne na papierze W kolejnym cyklu @ byla już normalnie. Pewnie też nałożyło się na to stres +wahania hormonów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry