reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
Dzien doberek dziewczynki :-):-):-)
pamietacie mnie jeszcze?? :-D:-D

u nas oki po staremu hania w przedszkolu a my sie nudzimy i zaraz wyruszamy na poczte :-):-)

piesio fajniutki :tak::tak:

Pozdrawiam !!!

jestem i ja,wpadam na chwilke bo zaraz wypadam do miasta ,zapisac sie do gina i na zakupy ,a tak mi sie nie chce ze szok,nie wiem jak dam rade,masakra jakas cisnienie chyba do kitu ja slaba jak g....
Asia drineczki dzisiaj wypijemy bez obawy -nadrobimy zaleglosci a co hahaha

spadam milego dnia zycze bay

o kurde ale malutkie to moje welcome ale trudno niech zostanie
laseczki jak wam minal dzionek piekny i sloneczny???
ja zaliczylam miasto nasze kochane,zakupy noi zapisalam sie do gina na 23 wrzesnia na 11:15 i ta wlasnie godzina sie szkowalam strasznie ostatnio to mialam na 20,ale sie ciesze ze tak szybko i wczesna pora bo zawsze to do dwoch tygodni musialam czekac

HELLO.
U nas dzień minął spoko loko.Mój portwel jest lżejszu o 500zł.Byliśmy z małżem i Emilem na meeeega zakupach w Kielcach w Tesco i w Realu.
Porobiłam sobie zapasy pieluchowo,chusteczkowo,kaszkowe.
i przy okazji troszkę rzeczy po kupiłam do kuchni,i łazienki.czyt.produkty spożywcze i chemiczne.

No ale mam spokój na jakiś czas.Pojechaliśmy jak Maciek był w szkole,bo on zaraz zmęczony ,głodny śpiący jest na takich dużych zakupach.Albo chce nas naciągnąć na jakąś drogą zabawkę,więc wykorzystaliśmy czas jak był w szkole.

reklama
Do góry