reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
Co tam słychować u Was babochy,mój Emil dał mi dziś tak popalić że wieczorem chciałam go wysłać w kosmos.
Mówię do niego dawaj pupę i ide do niego z ciapem,myślałam że będzie zwiewała a on mi tyłek wystawia i się śmieje ręce opadają.
Moich tyfusów poukładałam do łóżek dopiero o 21 wcześniej nie dało rady ponad godzinę to w wannie siedzieli.A ja później musiałam tą powódź w łazience ratować.
A teraz sobie siedzę i piję browarka:-):-)

Co tam słychować u Was babochy,mój Emil dał mi dziś tak popalić że wieczorem chciałam go wysłać w kosmos.
Mówię do niego dawaj pupę i ide do niego z ciapem,myślałam że będzie zwiewała a on mi tyłek wystawia i się śmieje ręce opadają.
Moich tyfusów poukładałam do łóżek dopiero o 21 wcześniej nie dało rady ponad godzinę to w wannie siedzieli.A ja później musiałam tą powódź w łazience ratować.
A teraz sobie siedzę i piję browarka:-):-)
Boshe browarek az se zaśliniłam klawiature :-D:-D:-D
ja wczoraj zrobiłam tesciora ale 1 krecha wyszła.@ nadal brak wiec musze powtórzyć albo w czwartek pójde na betkę-oby to jednak była fasokla

A ja obrabiam fotki siostrze jej dziewczynek.
Boshe laski jaka ta jej córeczka jest słodziachna,dziś Emilek podszedł do wózeczka i zobaczył że Majeczka się kręci i kwęka to zaczął bujać wózek i śpiewał jej aaaaa,normalnie rozwaliło mnie to na łopatki.

Asiu moj tez daje tak w kosc ze szok czasami teraz doszedl jeszcze malutki brak apetytu ale to pewno przez te upaly bo samemu czlowiekowi nie chce sie jesc wiec sie nie martwie

ja wlasnie drineczka popijam zdrowko kochane za nasz nowy watek

reklama
Do góry