reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Boshe browarek az se zaśliniłam klawiature :-D:-D:-D
ja wczoraj zrobiłam tesciora ale 1 krecha wyszła.@ nadal brak wiec musze powtórzyć albo w czwartek pójde na betkę-oby to jednak była fasokla

To trzymam ogromne kciukasy za fasolinkę.:-);-)
Ja jak pamiętam ,jak bardzo chciałam drugiej dzidzi to jak na złość nie udawało się ,a jak daliśmy spokój to raz ,dwa i się udało.Staraliśmy się z....rok .

reklama
To trzymam ogromne kciukasy za fasolinkę.:-);-)
Ja jak pamiętam ,jak bardzo chciałam drugiej dzidzi to jak na złość nie udawało się ,a jak daliśmy spokój to raz ,dwa i się udało.Staraliśmy się z....rok .

kochana bo to tak jest ze jak chcesz to nici z tego a jak dasz na luz to szybciutko
powiem wam szczerze ze jak tak czytam o tych wszystkich fasolkach to samam mam ochote na drugie dziecko no sorry w moim przypadku to trzecie

Asiu moj tez daje tak w kosc ze szok czasami teraz doszedl jeszcze malutki brak apetytu ale to pewno przez te upaly bo samemu czlowiekowi nie chce sie jesc wiec sie nie martwie

ja wlasnie drineczka popijam zdrowko kochane za nasz nowy watek

Nasz Emilek też z apetytem na bakier,chociaż dziś zjadł pełniuśki tależ zupki brokułowej ,i za chwilę poprawił bułeczką.Także na apetyt dziś nie narzekałabym,tylko na te jego fochy.

Aaaa Asia jak Ty to zrobiłas że masz tak rozbudowana sygnaturę?
Ja moge mieć tylko 4 linijki :-:)-:)-:)-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Madziu,normalnie jak przerobiłam sobie to wszystko,to pokopiowałam tylko kody i wstawiłam ,nie wyświetlało mi żadnych ograniczeń.

Asia ja ci to juz pisalam opiekuna juz masz wiec czas sie zabrac za siostre dla chlopakow hihihi

Szalona kobieto mój chłop to jest MĘSKI krawiec,także na kolejne portki to ja się nie piszę.
Widzisz jak to jest ja mam dwóch łobuziaków,moja siostra ma dwie córy,a nie mógł tam u góry pomieszać trochę.:-D:-D

to tak jak u mnie kochana pierwszy synek kochany aniolek,drugi Macius i trzecie by sie chcialo tyle tylko ze przydalaby sie plec odmienna ale cosik czuje ze raczej nic z tego

No to identycznie jak u mnie ,mój mąż ma dwóch braci,także nie liczyłabym na dziewczynkę.
Z Emilem mimo tego że zupełnie inna ciąża to i tak wiedziałam że będzie chłopak.Nawet nie zdziwiłam się na usg jak mi potwierdził płeć w 18 tyg,a w 22 potwierdził że jednaj jajeczka będą.Wiesz jaki mój Maciek był zawiedziony bo on to siostrę chciał.
I jak poszliśmy w niedzielę do mojej Ani zobaczyć Majeczkę to już chciał zamianę zrobić na Emila:-D:-D

reklama
no widzisz a moj maz ma siostre i brata siostra ma dwie corki a brat corke tylko my mamy jajeczka hihihi ale za to moj tesc przepada za moim lobuzem bo jak narazie pierwszy i jedyny wnuczek

To u nas od strony męża to są jedyni wnukowie ,dziadek ma za przeproszeniem jebla na ich punkcie,teraz sponsoruje Maciusiowi gazetę księga smoków prawie 40zł,co 2 tyg.bo ja powiedziałam że tych głupot za tyle kasy kupowała nie będę,to poszedł na dół do teściów i zbajerował dziadka.No a Emilowi wrzuca do skarbonki za to tez co 2 tyg.bo jak jeden to i drugi,no i dzieki niemu mają już po ponad 800zł .w skarbonkach.

A znowu u moich rodziców jest już 5 -ro wnucząt 3 chłopaków i 2 dziewczynki,mój tata woli dziewczyny,mama stara się równo ich traktować,ale zawsze i tak Maciuś jest dla nich wszystkich najważniejszy bo pierwszy,wcześniak,po przejściach i długo ,długo jedyny

Do góry