reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

u nas dzis domek prawie caly czas bo rano padalo pozniej zaliczylam miasto Mielec gdzie na parkingu opierniczylam jakiegos debila ktory na koncu nazwal mnie glupia blondynka a ja ufabowana teraz jestem szampomnem na rudo wiec chyba byl daltonista i to bybylo na tyle a i jeszcze kolega sie wyplakal w rekaw

reklama
Ja chciałam ich w pewnej chwili powybijać normalnie .Emil krótko spał,marudził na maxa,a teraz gad podły śmieje się z łóżeczka bo jeszcze nie śpi,i co trochę woła Maćka z drugiego pokoju,który już śpi.
Maciek truł mi bo nie mógł się doczekać tego pierońskiego polsatu,a gadzina stara to tak ogólnie mi truła bo za długo jak siedzi w domu i roboty nie ma to mu się w łeb coś robi.
Ja ostatnio z Maciusiem jeździłam na rowerach,igadek chyba pozazdrościł mi i jutro jedziemy kupić fotelik na rower dla Emila i wybieramy się na jakąś wycieczkę rowerową,tylko muszę kupić jeszcze chłopcom kaski,bo brak.

Tylko po południu się wybierzemy bo ja koło 12 jadę z siostrą i malutką Mają do szpitala na badanie słuchu noworodków,nie zrobili jej od razu bo nie było lekarza specjalisty,.Dziwnę bo mojemu Emilowi to neonatolog badał słuch.

Podczytałam chwilkę ,ale nie pamiętam co kto pisał,chyba skleroza mnie dopada.
Laski mam już zamontowany ten pieroński polsat cyfrowy,dodatkowym problemem że to g.ówno nie odbierało to był uszkodzony konwerter,czy cóś tam.no i wszystko mnie szarpnęło 180zł,z montażem ,kablem którego poszło bagatela 30metrów,tą noge do zamontowania i konwerter.
Szwagier ma mi oddać kasę za konwerter bo on coś przy nim spieprzył jak demontował w danii.
bo mój m,ten polsat miał w danii,i jak zjechał to za mim szwagier niegramotny sobie coś skombinował to miał nasz
Boshe to co on robił z tą antena rzucał nia czy co??? :szok::szok::szok:
konwerter to to cus co wystaje z anteny na tych drutach
Przeca konwerter ściąga sygnał na antene,bez niego nie ma sygnału w tv:szok::szok::szok:

Boshe to co on robił z tą antena rzucał nia czy co??? :szok::szok::szok:
konwerter to to cus co wystaje z anteny na tych drutach
Przeca konwerter ściąga sygnał na antene,bez niego nie ma sygnału w tv:szok::szok::szok:

No właśnie i coś ten konwerter nie działał,i musiałam kupić nowy 50zł,kabel 30 metrów -30zł,noga do zamontowania 50zł,i montaż 50zł,i jak w mordę wyszło 180zł.

Ja chciałam ich w pewnej chwili powybijać normalnie .Emil krótko spał,marudził na maxa,a teraz gad podły śmieje się z łóżeczka bo jeszcze nie śpi,i co trochę woła Maćka z drugiego pokoju,który już śpi.
Maciek truł mi bo nie mógł się doczekać tego pierońskiego polsatu,a gadzina stara to tak ogólnie mi truła bo za długo jak siedzi w domu i roboty nie ma to mu się w łeb coś robi.
Ja ostatnio z Maciusiem jeździłam na rowerach,igadek chyba pozazdrościł mi i jutro jedziemy kupić fotelik na rower dla Emila i wybieramy się na jakąś wycieczkę rowerową,tylko muszę kupić jeszcze chłopcom kaski,bo brak.

Tylko po południu się wybierzemy bo ja koło 12 jadę z siostrą i malutką Mają do szpitala na badanie słuchu noworodków,nie zrobili jej od razu bo nie było lekarza specjalisty,.Dziwnę bo mojemu Emilowi to neonatolog badał słuch.
Ty sie ciesz kobito,ze małz chce z Wami czas spędzać :tak: nie kazdy taki jest

my toze mamy rowery i tez lubimy pojezdzic tylko teraz mlody sie zegzil i nie chce siedziec w foteliku za zadne skarby swiata

mojemu mlodemu tez neonatolog badal sluch w dniu wypisu przynajmniej u nas

reklama
Do góry