marcysia_mati
Fanka BB :)
Ja nosze pas, ktory podtrzymuje dol brzucha wiec jest w miare ok, ale za to boli mnie dol brzucha przy obracaniu na boki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga. Mnue rowniez kosci lonowe przy przewracaniu i chodzeniu bola, wydaje mi sie ze to od leżenia. Jak kichne to trzymam się mocno za brzuch bo rowniez mam schize. No tak szczerze Aga to powiedzial dokladnie zeby sie oszczedzac i kiedy moge to lezec, ale nie zeby tak bez ustanku lezec, tylko ja sama tak sie boje ze leżę plackiemMarcysia, mnue jak tylko brzuch zaboli to mam od razu jazdę, ze to boli blizna...i w ogole to boje się nawet kichnąć czy zakaslacmiesiąc temu miałam straszny kaszel to byłam ciężko przerażona, ze mi ta blizna do reszty pęknie... a czy twój gin to wyraźnie ci powiedział, ze masz tylko leżeć? Mój określił to: jak najwiecej odpoczywać, nie schylać się, nie dźwigać, bardxo mało chodzić...