monitkaz
Fanka BB :)
Dziewczynka :-)Czyli jesteśmy w jednym czasie a powiedz mi chłopiec u Ciebie czy dziewczynka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynka :-)Czyli jesteśmy w jednym czasie a powiedz mi chłopiec u Ciebie czy dziewczynka?
Widzę ze jest nas więcej :] tez mam termin na 02.10Oooo to pazdziernikowa mamusia jak ja :-) ja 8.10
Dopóki z szyjka było wszystko ok to chodziłam co 4tyg., pasowało do zwolnienia też. Teraz chodzę co 2 tyg.,a jak skurcze są częściej bądź silniejsze to nawet co tydzień.Co ile chodzicie na wizyte do waszego ginekologa?
U mnie też dziewczynkami z USG wychodzi też że mała trochę większa i że termin porodu wcześniej ale podobno najbardziej wiarygodne jest z prenatalnych z pierwszego trymestru a wtedy to wychodził termin podobnie do tego z daty miesiączki
Dopóki z szyjka było wszystko ok to chodziłam co 4tyg., pasowało do zwolnienia też. Teraz chodzę co 2 tyg.,a jak skurcze są częściej bądź silniejsze to nawet co tydzień.
To obie mamy najbliższą wizytę 31.07No to ja teraz bede szla 31.07. A pozniej okaze sie, zalezy od badania. Jesli ok to obstawiam, ze moze co 3.
To obie mamy najbliższą wizytę 31.07![]()
Żeby jeszcze ten czas od wizyty do wizyty leciał szybciejJa chodze co 4 tyg. Jak pytalam, kiedy bede chodzic czesciej to powiedziala, ze na razie nie ma potrzeby. To pewnie po 31.07 pojde albo za 3 tyg juz lub ostatni raz co 4......![]()
No tak to jestŻeby jeszcze ten czas od wizyty do wizyty leciał szybciejja jestem tak do tyg po wizycie jak wszystko dobrze spokojna a potem znowu trochę nerwy eh
![]()