reklama
No tak... ;-) może wymienisz na inny rozmiar ?
Ale jaki?
Dziewczynki ja tylko chcialam poinformowac, ze jestem w domu, nadal ze szwem. Na pytanie dlaczego mi nie zdjeli, odpowiedz brzmi: bo nie bylo nozyczek
Oprocz tego dowiedzialam sie, ze to za wczesniej. W gabinecie inna gadka, w szpitalu inna. Myslalam, ze cos mnie trafi
i jestem dzisiaj przez to taka przybita. Do tego mialam badanie na fotelu, z bolu az mnie pot zalal. Zastanawiam sie czy to nie bylo cos na wzor masazu szyjki, bo pobolewa po tym brzuch i jest brazowe plamienie. Miala ktoras z Was tez caly masaz?

Oprocz tego dowiedzialam sie, ze to za wczesniej. W gabinecie inna gadka, w szpitalu inna. Myslalam, ze cos mnie trafi
Chcialabym zeby to byl zart, a to faktycznie byl jeden z powodow. Pozniej dowiedzialam sie, ze czekamy na skurcze (na ktg wyszedl az jeden), albo na 40 tydzien.
Zazdroszcze Wam dziewczyny, ze mieszkacie na slasku lub w wawie, albo w ogole gdziekolwiek gdzie opieka lekarska jest lepsza
(
Zazdroszcze Wam dziewczyny, ze mieszkacie na slasku lub w wawie, albo w ogole gdziekolwiek gdzie opieka lekarska jest lepsza
hm tyko przy szwie z tego co wiem od koleżanki to nagła akcja porodowa grozi rozerwaniem szyjki. Nie sądzę by lekarz celowo robił masaż 
Martha a dzwoniłaś do swojego lekarza? Czułabym się tak samo jak Ty, człowiek czeka na tą chwilę, a tu nic. Coś mówili kiedy masz tam wrócić?
Dziewczyny, a jak to jest z pessarem? Chyba w gabinecie zdejmują prawda?

Martha a dzwoniłaś do swojego lekarza? Czułabym się tak samo jak Ty, człowiek czeka na tą chwilę, a tu nic. Coś mówili kiedy masz tam wrócić?
Dziewczyny, a jak to jest z pessarem? Chyba w gabinecie zdejmują prawda?
Dzastina82
Fanka BB :)
Martus, jak to możliwe, że nie zdjęli Ci szwu, przecież ciążę masz donoszoną. Nie wiem jak to jest ze szwem, ale chyba wygodniej go zdjąć zanim zacznie się coś dziać, chociaż nie znam się to może jest inaczej.
A kiedy masz się ponownie zgłosić?
Nie wiem jak jest z masażem, bo też nigdy nie miałam. Ale jaki jest sens masażu skoro nie zdjęli Ci szwu??
Trzymaj się Martuś, to już sama końcóweczka, dasz radę!
A kiedy masz się ponownie zgłosić?
Nie wiem jak jest z masażem, bo też nigdy nie miałam. Ale jaki jest sens masażu skoro nie zdjęli Ci szwu??

Trzymaj się Martuś, to już sama końcóweczka, dasz radę!
reklama
Malinova to moj lekarz dzisiaj mnie w szpitalu przyjal. To prawda, ze skurcze moga rozerwac szyjke i tego sie boje. Mam wrocic jak zaczna sie skurcze lub jak bedzie 40 tydz.
Dzastina masz racje, po co bylby masaz jak jest szew. Po prostu to bylo bolesne badanie i tyle.
Dzastina masz racje, po co bylby masaz jak jest szew. Po prostu to bylo bolesne badanie i tyle.
Podziel się: