reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dobra jadę do roboty :baffled:

Monisiap ja wciąż jeżdżę, bo bardziej mnie brzuch boli jak chodzę nawet z komunikacji miejskiej niż jak sobie podjadę ;-) ale z ciekawostek wczoraj mi zapłon się w samochodzie skończył :wściekła/y:no nic do mojego ochanego mechaniora muszę dzisiaj zdzwonić ;-) a pod koniec przyszłego tygodnia jeszcze rejestracja mi się kończy, więc muszę tam jakoś dojechać ;-)
Ja jutro idę do fryzjera ;-) ale tylko pofarbować odrost żeby wstydu nie było ;-)

Malinova dziękować bardzo za lnika :-) od dzisiaj miała być jakaś wyprzedaż w h&m ciekawe czy w sklepie online też ;-)

Dobra idę sobie ;-)

Malinova
Dzieki za info o h&m!
:)
Szkoda,ze wcześniej nie otwarli ale lepiej pozno niz wcale.

W temacie fryzjera to dla mnie umycie włosów to juz wyczyn ;-)

Mitaginka - na pewno humor będzie lepszy po wizycie :)
Monisiap - ja jeżdzę i mam zamiar jak najdłużej ;) uwielbiam prowadzić i relaksuje mnie to

Ja już po wizycie, z małym ok ale brzuch twardy i mam leżeć nadal. Leki bez zmian nie będziemy odstawiać luteiny ani duphastonu (mam go brać do końca tj. 34 tc) jeżeli dotrwam oczywiście..

Ja już po fryzjerze i powiem że samopoczucie jakby lepsze kiedy w lustrze widzę co co chce widzieć.

Pytam o samochód bo mój gin niby zakazał ale przecież latającym dywanem nie polecę jak nie ma mnie kto zawieźć, jeszcze moje wizyty są ok 12 więc trudno żebym za każdym razem komuś problem robiła w środku dnia.

Oczywiście wlazłam do kilku sklepów, ale oszczędzałam bo u mnie w weekend targi dziecięce więc planuję się obkupić, a co najważniejsze pojeździć trochę moim wózkiem.:-D

reklama
Do góry