reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mitaginko
Wielki dół bo leże z dziwczyna po poronieniu i jej zakaszlanymi gośćmi .
A ja sama.
Kolezanka z pessarem juz w domciu.

No wiem, myślałam że może już wyszła. W sumie po zabiegu w ten sam dzień wypuszczają. A maż kiedy będzie mógł Cię odwiedzić?

Mąż pewnie dopiero w sobotę a może jutro,jak będzie konieczność.
No niestety (dla mnie) trzymaja dłużej .
Tym bardziej sie denerwuje,ze ona jakaś chora coraz bardziej.
No dobra juz nie narzekam,maz na mnie krzyczy,ze tylko sie boje wszystkiego

Witajcie dziewczyny, czytam Was cały czas, ale ciężko się wtrącić jak Wy już wszystkie się tak znacie:)

Trzymam kciuki Jup, oby dzieciaczki wytrwały jak najdłużej!

U nas znowu zawirowania, szyjka skróciła się do 2,2cm i trochę zmiękła.. czekam na wyniki posiewu, jak będzie ok to pessar. Boję się troche tego posiewu, bo też już dwa razy brałam antybiotyk na bakterie, oby teraz nic nie było, bo inaczej nic nie zrobimy.. dziewczyny z pessarami - miałyście zakładane w szpitalu czy w gabinecie u gina?

Pozdrawiam Was słonecznie :)

hej mamusie.. dawno mnie nie było ale chyba będę musiała jednak przystopować i leżeć.. wczoraj miałam wizytę, synek waży 1660, wszystko dobrze ale okazało się, że szyjka skróciła się do 2cm;/ miesiąc temu miała ok 4. fakt, że często stawia mi się brzuch i jestem tylko na magnezie ale nie spodziewałam się, że o tyle może się skrócić. moja siostra z taką szyjką chodziła tylko miesiąc i urodziła w 37tc. mam nadzieję, że dotrwam do bezpiecznego terminu bo nie mam przecież żadnego pessara ani szwu.
Z tym fryzjerem narobiłyście mi ochoty;d muszę coś pomyśleć w tej kwestii;)
a co do prowadzenia auta..ja jeżdzę nadal.

Jup kochana..współczuję tego leżenia w szpitalu i trzymam kciuki za Was:**

NenEttE, ja miałam pEssar zakładany w gabinecie. Dwie minuty i po sprawie ;-) z bakteriami też zmagam się non stop, aktualnie trzeci raz biorę antybiotyk.

Małgoś, szyjka może nawet w ciągu kilku dni się bardzo skrócić. Miałaś robiony jakiś wymaz w celu sprawdzenia czy to nie bakteria Ci ją tak skróciła?

Dzastina, dawno się nie odezwałaś...

reklama
mitaginka nie miałam nic robione;/ mój gin wczoraj zbadał mnie fotelu drugi raz w tej ciąży..nie robił mi wymazu ani posiewu. za 3 tyg wizyta i zapytam o to.

Do góry