marcysia_mati
Fanka BB :)
Musialam wkleić. To takie slodkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agula nic cie nie przerośnie, to samo wszystko przychodzi. Jak trzeba to się działa i już. Mnie tez zaskoczyła ciąża, bardziej ta pierwsza bo kompletnie nie planowałam a nawet myślałam, ze nigdy dzieci nie będę mieć bo się nie nadajenadal tak z reszta mysle, ze się nie nadaje, a mam drugie w drodze i to tez mnie zreszta mocno zaskoczyło. Sadzilam, ze już nie mogę zajść w ciąże bo miałam różne problemy i tak mi lekarze sugerowali. Na to chyba nigdy nie ma dobrego momentu
ale jak się zdarzy to jakimś cudem po prostu wiemy co robić
![]()
Dzieki dziewczyny, Wasze rady sa bardzo cennei milo, ze wspieracie panikujaca babe
zmotywowałyście mnie i dzis zamawiam otulacz i resztę gratow. Buziaki dla Was!
@agulaa1 u Ciebie to już tuż tuż i normalne ze czujesz lekki stres, ja mam młodsza ciąże a już mam sny typu ze mi się tylko wydawało ze w ciąży jestem itp
Ps. Ja dziś tez zamówiłam Tulikamiałam pecha i woombie które mi się podobało jest niedostępne :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom