ketsurui
Fanka BB :)
O kurczę, teraz to sobie uświadomiłam [emoji1]Wow... Za miesiąc Wigilia.... [emoji16][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczę, teraz to sobie uświadomiłam [emoji1]Wow... Za miesiąc Wigilia.... [emoji16][emoji16]
Cudownie nie?!?!O kurczę, teraz to sobie uświadomiłam [emoji1]
11 grudnia będzie to równy 37t0dNo to cudnie Kochana. Do 11 to dwa tygodnie... Który to będzie dokładnie tc!? Jakie zalecenia!?
No ja się cieszę, tym bardziej, że u mnie będzie wtedy skończony 28tc, czyli już coraz bliżej bezpiecznego rozwiązania [emoji6]Cudownie nie?!?!
Ja to już myślę że będę z Kacprem w domuNo ja się cieszę, tym bardziej, że u mnie będzie wtedy skończony 28tc, czyli już coraz bliżej bezpiecznego rozwiązania [emoji6]
Leżeć!?11 grudnia będzie to równy 37t0d
Zalecenia : powoli kończyć opakowanie duphastonu to co mi zostało, luteina do 37 tc , magnez też, nospe już mogę sobie też darować... właściwie to wykończyć opakowanie. No i w razie gdyby brzuch bolał to jechać na IP...
No i doktorka kazała spakować torbę przede wszystkim i prac ciuszki powoli [emoji23]
8 grudnia mam jeszcze do niej iść po skierowanie i zrobi mi te wymazy różne żeby w szpitalu się nie czepiali
Nie, funkcjonować normalnie...Leżeć!?
Ja dziś zrobiłam zupę to był wyczyn...Nie, funkcjonować normalnie...Ale znowu nie przesadzać, że zacznę zaraz okna myć. [emoji23] Czyli tak jak do tej pory... oszczędzać się w miarę...
No i super [emoji7]Ja to już myślę że będę z Kacprem w domu