reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Jejku u nas w ogóle nikt z otoczenia nie pobierał tej krwi zarówno ze względów finansowych (kupa kasy :o) oraz nie jest to rozpowszechnione. Nie słyszałam o tym nigdy wcześniej dopóki nie zaszłam w ciąże i gdzieś na ten temat nie trafiłam. Nie wiem, moim zdaniem gdyby to był rzeczywiście taki cud to byłoby o tym głośno i lekarze zachęcali by to tego, a póki co nie słyszałam nic na ten temat od doktorków.

reklama
Dziewczyny na allegro wejdzie w świat dziecka, są tam super rzeczy dla naszych dzieciaczkow. Ceny w porównaniu np z Rossmanem o połowę tańsze. Polecam

Co do tej krwi to sama się zastanawiałam naprawdę mocno. Zdecydowałam się ze jednak rezygnuje, odniosłam wrażenie, ze to dalej jest w fazie testów i zastosowanie jest bardzo wąskie. Poza tym 2 razy poroniłam...

Nianie mam po corce motorola z wizjonerem. Dalam jakies 300 zl udalo mi sie. I powiem tak najlepiej wydane pieniadze. Jak mieszkalam z rodzicami to corka spala u siebie a ja potrafilam zejsc na dol do nich i widzialam co z corka tak samo na podworko.
Ja tez teraz chce miec monitor oddechu. Napisalam do kolezanki czy mi sprzeda bo miala. Powiedziala ze mi da za free.
@Zzzzzz jakie szczepionki?. To ja tutaj przy moich chorobach zastanawiam sie jak jak odroczyc szczepienia...

Nianie mam po corce motorola z wizjonerem. Dalam jakies 300 zl udalo mi sie. I powiem tak najlepiej wydane pieniadze. Jak mieszkalam z rodzicami to corka spala u siebie a ja potrafilam zejsc na dol do nich i widzialam co z corka tak samo na podworko.
Ja tez teraz chce miec monitor oddechu. Napisalam do kolezanki czy mi sprzeda bo miala. Powiedziala ze mi da za free.
@Zzzzzz jakie szczepionki?. To ja tutaj przy moich chorobach zastanawiam sie jak jak odroczyc szczepienia...
Ojjj to Ci się udało :)) szczepionki 6 albo 5 w 1 oraz przeciw pneumokokom i rotawirusom.

reklama
Do góry