olamakota
Fanka BB :)
@Naysan no nie wiemJa przed invitro starałam się bezskutecznie 5 lat, więc zakładam, że przynajmniej problem antykoncepcji mnie nie dotyczyU mnie celibat od połowy lipca, tak że w maju planuję ostro zabrać się do roboty
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Naysan no nie wiemJa przed invitro starałam się bezskutecznie 5 lat, więc zakładam, że przynajmniej problem antykoncepcji mnie nie dotyczyU mnie celibat od połowy lipca, tak że w maju planuję ostro zabrać się do roboty
![]()
@olamakota chcesz powiedzieć, że podchodziłaś do invitro 5 lat temu? Możesz napisać, co było powodem, jeśli to nie problem? U mnie niskie amh, czyli taka mało rokująca opcja na ewentualne naturalne potomstwo. Generalnie nastawiam się, że będzie co będzie. Przez pierwszy rok czy półtora będę uważać - jeszcze nie wiem jak, liczę na to, że karmienie pomoże. Ale potem definitywnie kończę z antykoncepcją. Ja też mam już 35 lat, więc szansa na dzidziusia drastycznie obniżona z racji samego wieku.@Naysan no nie wiemja jestem przykładem, że takie naturalne niespodzianki po in vitro i wieloletnich staraniach się zdarzają. Co prawda po prawie pięciu latach ale jednak
![]()
Ja tak miałam ostatnio przez 3-4 dni. Teraz dwa dni bardzo się wypycha. Już miałam nawet jechać do lekarza ale sobie pomyślałam że jak się rusza to żyje a lekarz mi nic więcej nie powie. Potem się odwrócił no i teraz kopie nieźle.Dziewczyny, miałyście tak, żeby dziecko przez 2 dni nie ruszało się prawie wcale? Martwie się. Marceli rusza się ostatnio tylko jak się położe na plecach, a i tak bardzo słabo. Jest powód od obaw czy schizuję?