Naysan
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się bardzo stresujesz to myślę że usg nie zaszkodzi na IP. Jak wszystko będzie okej to sobie wrócisz do domku.@Kleo83 ja też liczyłam, ale u mnie nie ma 10 ruchów, jest koło 4 słabych, przynajmniej dziś. Ponoc powinno się liczyć podczas największej aktywności dziecka, ale mój mały ani wczoraj ani dziś nie miał epizodu zwiększonej aktywności![]()
Zdrowa jak ryba. Wypuścili Cię bo CRP zaczęło spadać. Tak też myślę zbadac w sb rano. Naprawdę to co mi zafundowała przeszłość mnie niszczy. Jak przyjmowali mnie do szpitala w poprzedniej ciąży to CRP miałam 7 niby niewysokie ale możliwe zakażenie wewnątrzmaciczne. Ja juz chce koniec tego koszmaru. Dajcie proszę 19lutyyy.@Zzzzzz mysle ze powinnas sprawdzic crp za pare dni czy nie urosnie. Moze akurat cos miałaś i spadnie albo sie rozwinie. Ja z crp 5.5 zostalam wypuszczona ze szpitala ale wcześniej bylo 7.9..nie bylas przeziebiona? Bo crp dlugo spada po chorobie.
Moje od poczatku ciazy wynosi miedzy 3 a 5. Jak jest w okolocy 5 i sie martwie a za 2 dni powtarzam to juz nizsze. Wiec takim wynikiem bym soe nie martwila tylko sprawdzila za 2 dni ;*Zdrowa jak ryba. Wypuścili Cię bo CRP zaczęło spadać. Tak też myślę zbadac w sb rano. Naprawdę to co mi zafundowała przeszłość mnie niszczy. Jak przyjmowali mnie do szpitala w poprzedniej ciąży to CRP miałam 7 niby niewysokie ale możliwe zakażenie wewnątrzmaciczne. Ja juz chce koniec tego koszmaru. Dajcie proszę 19lutyyy.
Czytałam że w 3 trym CRP może fizjologiczne rosnąć ile wynosi wasze?