reklama
Alleksandra20
Fanka BB :)
A za mną ciężka noc. Tak nisko kopało mnie dziecko.. Głupie uczucie że szew rozkopie, tak nisko je czułam.
Alleksandra20
Myszka123456
Zaciekawiona BB
Mój dr mowil. Ze parę dni obserwacji i dopiero bd decyzja czy idę do domu czy zostaje.. Wiec nic nie wiadomo... I ta niepewność taka wkurzająca. Z lekow została mi tylko luteina i aspargin...
Cookie_
Moderator
Znam to masz wrażenie, że Ci dołem rączkami grzebieA za mną ciężka noc. Tak nisko kopało mnie dziecko.. Głupie uczucie że szew rozkopie, tak nisko je czułam.

Ostatnia edycja:
Alleksandra20
dobrze ze mi to piszesz. Ja niby wiem że to takie jest, ale cała noc mi się śniło że mi szew pęka i zaraz urodze. Jakoś mi wolno płynie czas, ciągle myślę że się pomyliłam w liczeniu. A to ciągle 22+4..Znam to
akacjova89
Też dobrze znam to uczucie. Mam czasami wrażenie, że mała zaraz nogę wysadziA za mną ciężka noc. Tak nisko kopało mnie dziecko.. Głupie uczucie że szew rozkopie, tak nisko je czułam.
Alleksandra20
Ja niestety dostaje wtedy świra bo mi się kojarzy z uczuciem jak miałam córkę w kanale rodnym wstawioną w 30tc przy zerowej szyjceTeż dobrze znam to uczucie. Mam czasami wrażenie, że mała zaraz nogę wysadziJa sobie wtedy podkładam poduszkę żeby mieć biodra wyżej i pomaga.
akacjova89
A było już ulozone główka do dołu?Ja niestety dostaje wtedy świra bo mi się kojarzy z uczuciem jak miałam córkę w kanale rodnym wstawioną w 30tc przy zerowej szyjce
reklama
Alleksandra20
Tak. Nie można było oszacować dokładnie wagi bo spojenie łonowe zasłaniało. Tylko kość udową mierzyli. Już się od wtedy nie ruszałam poza jedna wizytą w łazience dziennie.A było już ulozone główka do dołu?
Dziś dziecko mało się rusza aż się martwię.. Jakiś kryzys mam.
Podziel się: