Madziuska324
Początkująca w BB
Witam. Czy ktoś z was miał ból piersi i brzucha po @?? Znaczy nie wiem czy można to nazwać @ gdyż była bardzo słaba a test wyszedł negatywnie na dwa dni przed terminem. Nie wiem co o tym myśleć...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak miałam. Skąpy "okres" i pozostający ból piersi. W moim przypadku była to ciąża, niestety biochemiczna.Witam. Czy ktoś z was miał ból piersi i brzucha po @?? Znaczy nie wiem czy można to nazwać @ gdyż była bardzo słaba a test wyszedł negatywnie na dwa dni przed terminem. Nie wiem co o tym myśleć...
Na początku HCG bardzo szaleje. Ja jednego dnia nawet cienia kreski a dwa dni później beta z krwi 920. Także leć na betke będziesz miała pewność.No właśnie mnie piersi jakoś tak w środę albo czwartek przestały boleć a wczoraj znowu zaczęły a brzuch identycznie. Boję się że test znowu wyjdzie negatywnie![]()
Lepiej żebyś wiedziała i brała juz witaminy niz sie zastanawiała czy to ciaza czy nieNo właśnie mnie piersi jakoś tak w środę albo czwartek przestały boleć a wczoraj znowu zaczęły a brzuch identycznie. Boję się że test znowu wyjdzie negatywnie![]()
Który to cykl starań ?Nie wiem czy dam radę przetrwać kolejne rozczarowanie...