Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WitajcieWitam! Czy Wy też miałyście straszny ból pachwin? Jestem w 33 tygodniu ciąży i bardzo mnie bolą pachwiny, tak że czasami trudno mi wstać czy chodzić. Nie boli mnie brzuch a bolą nogi. Czy to normalne??? Czy powinnam się tym martwić?
Śliczna!!!!!Gratuluje!!!Ja również mam bóle w pachwinach, czasem jest to tak dokuczliwe, ze nie mogę wstac z łózka, a nawet z krzesła! Podczas pierwszej ciązy bolaly mnie tylko pachwiny, jednak teraz dokucza mi przeszywajacy do samych kostek ból w udzie,domyslam sie, ze to dlatego, ze dzidzia wciska sie juz w kanal rodny i naciska na jakies nerwy, no ale juz jutro termin!!!

, także jak mam założyć spodnie, skarpetki. Chyba mały jest już głową w dół, bo gdy byłam 3 tygodnie temu u lekarza, nic mnie nie bolało, a mały był miednicą w dół. Z resztą wierci się jak mu się podoba
.