• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bóle krzyżowe

Kwiatek33

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny. Jestem obecnie w pierwszej ciąży w 2 trymestrze. Nie wiem co jest dobrym bólem a co złym. Do końca ciąży to ja chyba się wykończę:( z tej niewiedzy. Pół nocy nie przespałam z powodu moich nocnych bóli. Miałam bóle krzyżowe i bóle podbrzusza. Tak jakby to promieniowało ale nie mogłam ustalić skąd. Czułam jakby ktoś wkręcał mi śrubę w kręgosłup. Dodam, że nie mam krwawień i ciąża przebiega dobrze. Martwią mnie te bóle :( przeczytałam o odklejajacym się łożysku. Wizyte u gin mam 9.04 akurat wtedy był wolny termin na genetyczne. Dziś jakby trochę lepiej, ale nadal czuje takie delikatne szpileczki w kręgosłupie. Co myślicie ? Powinnam iść wczesniej do gin czy jestem przewrażliwiona .

reklama
Ja takie bóle miałam pod koniec 34tc. Urodziłam 35t1d. W szpitalu mi powiedzieli, że na tym etapie porodu już zatrzymywać nie będą. Ból był taki, że myślałam, że mi kręgosłup zaraz pęknie.
Ja bym podjechała na IP i poprosiła o sprawdzenie. Może chociaż coś rozkurczowego podadzą, a przynajmniej sprawdzą czy wszystko jest ok. Będziesz spokojniejsza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry