Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciaze czułam się jakbym miała dwa tygodnie owulacje, cały czas pobolewało mnie to z jednej strony to z drugiej. Nigdy czegoś takiego nie czułam a to była moja trzecia ciąża. Nie twierdzę że Twoje objawy są ciążowe, mówię tylko jak było u mnie, a było to dla mnie dziwneWitam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi![]()
reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
A czemu nie zrobisz testu?
Lady Loka
Większość kobiet na jakimś etapie życia takie maPytam się tych osób które miały takie dolegliwości![]()
Pytam się tych osób które miały takie dolegliwości![]()
Mialam tak kilka razy. Mialam wtedy ogromne torbiele jajnika.
A po jakim czasie zrobiłaś test ciążowy?Ja w cyklu, w którym zaszłam w ciaze czułam się jakbym miała dwa tygodnie owulacje, cały czas pobolewało mnie to z jednej strony to z drugiej. Nigdy czegoś takiego nie czułam a to była moja trzecia ciąża. Nie twierdzę że Twoje objawy są ciążowe, mówię tylko jak było u mnie, a było to dla mnie dziwne![]()
Zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki.A po jakim czasie zrobiłaś test ciążowy?
93kora
Moderator
A wiesz dokładnie kiedy owulację miałaś? Sprawdzałaś monitoring USG?Witam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi![]()
Generalnie takie bóle to może być dużo rzeczy od ciąży po torbiele.
Zrób sobie test i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Miałam tak i to była torbielWitam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi![]()
Rachelita
Ja tam mam jak mi stopy zmarzną. Dwa dni potrafią mnie później jajniki boleć. Nie wiem jak to jest połączone ale tak mamWitam. Mam pytanie. 9 dni po owulacji poczułam jakieś bóle jajników raz jeden raz drugi bardziej, czasami i jeden i drugi naraz, albo mi sie tak wydaje a to boli podbrzusze mnie i bol sie rozchodzi na całe podbrzusze wlasni3.. te bole utrzymuja sie do teraz. o czym to może świadczyć? Czy to może zwiastować ciaze? Czy któraś tak miała? Prosze bardzo o odpowiedzi![]()
reklama
Miałam monitorowana owulacje.A wiesz dokładnie kiedy owulację miałaś? Sprawdzałaś monitoring USG?
Generalnie takie bóle to może być dużo rzeczy od ciąży po torbiele.
Zrób sobie test i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Raczej gdyby to była torbiel to lekarz by powiedział????
Test po 12 dniach wyjdzie wiarygodny czy poczekać do momentu spodziewanej miesiączki ???