reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brak miesiaczki i jej objawy. Czy to choroba?

Czy to choroba czy ciąża?

• Choroba

Głosów: 2 100,0%
  • Ciąża

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    2
sierpniu byłam w szpitalu o podejrzeniu że mam zapalenie jelit.byłam wtedy też u ginekologa i jajniki były w porządku jednak od tego czasu kiedy miałam miesiączkę bolało mnie jakby inaczej.Dodam ze zanim trafiłam do szpitala miesiączka przez dwa miesiące była ale było jej strasznie malo,bóle takie jak w tym okresie gdzie trafiłam do szpitala powracają przed miesiączka. Następnie na początku grudnia przeżyłam stosunek przerywany, jednak został przerwany po mniej niż minucie miałam normalnie okres w grudniu i styczniu.Podczas okresu w styczniu uprawiałam seks z zabezpieczeniem i jestem prawie pewna z moim chłopakiem, ze gumka nie pękła.Od tego czasu nie mam okresu a powinnam mieć już 3 tygodnie temu.czuje sie jakbym miała go zaraz dostać piersi i podbrzusze bolą mnie jak w czasie okresu jednak go nie mam.mam gesty sluz od paru dni.co to moze byc?

reklama
W ciąży na pewno nie jestes.
Moze idz do ginekologa niech Cię zbada dokładnie.
Moze jakies problemy hormonalne..3 tyg spóźnienia to sporo..

Miałaś jakieś dodatkowe problemy w tym czasie? To też wpływa na opóźnienie. Coś wyszło po wizytach w szpitalu? Szczerze wątpię by to była ciąża, jednak powinnaś jak najszybciej udać się do ginekologa.

Miałaś jakieś dodatkowe problemy w tym czasie? To też wpływa na opóźnienie. Coś wyszło po wizytach w szpitalu? Szczerze wątpię by to była ciąża, jednak powinnaś jak najszybciej udać się do ginekologa.

Tak miałam dużo stresu zaraz po miesiączce w styczniu. W szpitalu u ginekologa nic nie wyszlo, po prostu miałam zapalenie jelit dostałam dietę, ale te bóle w podbrzuszu przed miesiaczka były juz inne od tego czasu

Do góry