Witam.Spoznie mi się miesiączka 2 dni choć od dłuższego czasu zawsze miałam na czas.Robilam 2 testy i są negatywne. Sex był z zabezpieczeniem ale w dni płodne. Piersi i glowa bolą jak zawsze na miesiączka ale strasznie się już denerwuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiesz kiedy była owulacja, więc my nie jesteśmy w stanie wywróżyć, czy możesz być w ciąży. Nie słyszałam, aby ból nóg był objawem ciąży. Pójdź na badanie bhcg do laboratorium i będziesz miała odpowiedź.Ostatni okres miałam 15 lipca jeżeli dobrze pamiętam. Sex był 1 sierpnia ale najpierw chwilę byl bez zabezpieczenia a później z prezerwatywa wiec głowie sie ze moglo cos sie wydarzyć juz. Bola mnie piersi i nogi ,nie mam apetytu jestem w ciaglym stresie
Jak nie chcecie ciąży, to po co w ten sposób uprawiacie seks? Trochę bez prezerwatywy trochę w?Ostatni okres miałam 15 lipca jeżeli dobrze pamiętam. Sex był 1 sierpnia ale najpierw chwilę byl bez zabezpieczenia a później z prezerwatywa wiec głowie sie ze moglo cos sie wydarzyć juz. Bola mnie piersi i nogi ,nie mam apetytu jestem w ciaglym stresie
Dziękuję za pomoc.Mam już 3 skarbów w domu dlatego się denerwuje.Ostatnia ciąża była dla mnie bardzo ciężka.stresujesz się pewnie tym, że to może być ciążą. Moim zdaniem nie masz się czego bać![]()
Wszyscy mówią że przesadzam ale ja czuje po sobie że jestem w ciąży. Mam tyle objawów tylko te testy negatywne ale to może być za wcześnie po prostu. Pozostaje mi czekac
W jaki sposób masz objawy ciążowe, jak testy pokazują brak ciąży?Wszyscy mówią że przesadzam ale ja czuje po sobie że jestem w ciąży. Mam tyle objawów tylko te testy negatywne ale to może być za wcześnie po prostu. Pozostaje mi czekac
To forum nie przestanie mnie zadziwiać. Testy negatywne, czyli nie ma hormonu ciążowego, ale jesteś w ciążyWszyscy mówią że przesadzam ale ja czuje po sobie że jestem w ciąży. Mam tyle objawów tylko te testy negatywne ale to może być za wcześnie po prostu. Pozostaje mi czekac
Może popadasz już w paranoje i wyszukujesz sobie objawy ciazy a okres Ci się spóźnia z nerwówWszyscy mówią że przesadzam ale ja czuje po sobie że jestem w ciąży. Mam tyle objawów tylko te testy negatywne ale to może być za wcześnie po prostu. Pozostaje mi czekac
A najlepsze jest to, jak ktoś nie chce ciąży i mimo to się nie zabezpieczaTo forum nie przestanie mnie zadziwiać. Testy negatywne, czyli nie ma hormonu ciążowego, ale jesteś w ciążyno niesamowite
![]()