reklama

brak miesiaczki

Witam.Spoznie mi się miesiączka 2 dni choć od dłuższego czasu zawsze miałam na czas.Robilam 2 testy i są negatywne. Sex był z zabezpieczeniem ale w dni płodne. Piersi i glowa bolą jak zawsze na miesiączka ale strasznie się już denerwuje

reklama
Ostatni okres miałam 15 lipca jeżeli dobrze pamiętam. Sex był 1 sierpnia ale najpierw chwilę byl bez zabezpieczenia a później z prezerwatywa wiec głowie sie ze moglo cos sie wydarzyć juz. Bola mnie piersi i nogi ,nie mam apetytu jestem w ciaglym stresie
Nie wiesz kiedy była owulacja, więc my nie jesteśmy w stanie wywróżyć, czy możesz być w ciąży. Nie słyszałam, aby ból nóg był objawem ciąży. Pójdź na badanie bhcg do laboratorium i będziesz miała odpowiedź.

reklama
Ostatni okres miałam 15 lipca jeżeli dobrze pamiętam. Sex był 1 sierpnia ale najpierw chwilę byl bez zabezpieczenia a później z prezerwatywa wiec głowie sie ze moglo cos sie wydarzyć juz. Bola mnie piersi i nogi ,nie mam apetytu jestem w ciaglym stresie
Jak nie chcecie ciąży, to po co w ten sposób uprawiacie seks? Trochę bez prezerwatywy trochę w?

Ból nóg to nie objaw ciąży 🙈

Wszyscy mówią że przesadzam ale ja czuje po sobie że jestem w ciąży. Mam tyle objawów tylko te testy negatywne ale to może być za wcześnie po prostu. Pozostaje mi czekac
Może popadasz już w paranoje i wyszukujesz sobie objawy ciazy a okres Ci się spóźnia z nerwów 🙈 dla swojego świetego spokoju idź na betę i będziesz mieć pewność jeszcze w ten sam dzień .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry