• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brak okresu a kp

Asztart

Fanka BB :)
Hej. Może któraś miała podobnie. Jestem teraz 3 miesiące po 3 porodzie, kp. I jeszcze nie dostałam okresu. Po wcześniejszych porodach normalnie od razu dostawałam, a teraz cisza. Od 2 miesięcy mam codziennie bóle podbrzusza jak na okres i to tyle. Zabezpieczamy się normalnie prezerwatywami. Liczę mocno, że to nie ciąża. Może organizm jeszcze dochodzić do siebie? Miałyście podobnie?

reklama
Ja po pierwszym porodzie dostałam okres tydzień po połogu, po drugim dopiero po 9 miesiącach. W obu przypadkach tylko kp. Bardzo zazdroszczę dziewczynom, które nie miesiączkują przez cały okres karmienia 😂

Urodziłam córkę pod koniec maja a pierwszy okres dostałam dopiero w grudniu też podczas kp.
Może gin zaleci coś na wywołanie (co będzie współgrało z karmieniem piersią). Poziom prolaktyny chyba też opóźnia miesiączkę przy karmieniu z tego co się orientuję (rodziłam w 22r.)

Po urodzeniu pierwszego dziecka okres dostałam 9 miesięcy po porodzie.
W tym roku w marcu urodziłam drugie dziecko i mam nadzieję, że okres przyjdzie jak najpóźniej się da ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry