reklama

Brak ochoty na sex

Ewcia1998

Zaciekawiona BB
Dziewczyny jestem 3 miesiące po porodzie i straciłam ochotę na sex mój partner by chciał ale ja nie mam na to ochoty nie ciągnie mnie do tego czy to minie ? 😔😔

reklama
Minie, 3 miesiące po porodzie możesz być zaabsorbowana macierzyństwem co jest normalne. Natomiast warto ,,zadbać,, o partnera aby nie czuł się totalnie odsunięty w swetrze intymnej oczywiście nic na siłe. Może spokojna rozmowa z partnerem pomoże mu przybliżyć co czujesz i go uświadomi, że nie chodzi o niego nim sobie coś sam dopowie

Ogólnie to nasze drugie dziecko po pierwszym porodzie tak nie miałam
Może jak wrócisz do aktywności seksualnej ( zakładając, że jeszcze tego nie zrobiłaś ) to powrócą chęci i wszystko wróci do normy. Może to kwestia zmęczenia obowiązkami. Ja pamietam, że po 4 ciąży jakoś też nie było chęci z mojej strony dodatkowo towarzyszył mi ból co tylko potęgowało niechęć. Ale minęło

Ja tak miałam gdy karmiłam piersią ale mimo wszystko i tak starałam się aby do sexu dochodziło. Nie karmie piersią od półtora miesiąca i chęci wróciły,myśli ale gdyby jeszcze z mężem się układało to byłoby dobrze a tu z mężem nijak i sexu brak😳

Podbijamy temat.
Poród drugi, karmię piersią, dodatkowo od jakiegoś czasu życie wywróciło mi się do góry nogami. Jak zbliża się wieczór, to nie chce mi się nawet myśleć o seksie. Mąż chce a ja już nie wiem co wymyślać. Poradzicie czy to minie , bo nie wiem czy ze mną coś się porobiło czy nie.

Mnie, hormony, zmęczenie i co innego na głowie. Polecam motywację i fajny wieczór. Może zaproponuj mężowi, albo zrobił ci fajny masaż? Jakieś świece, klimat. Może wspólna kąpiel? Łatwo się mówi, ale my matki też potrzebujemy relaksu a można to połączyć spokojnie.

Mnie, hormony, zmęczenie i co innego na głowie. Polecam motywację i fajny wieczór. Może zaproponuj mężowi, albo zrobił ci fajny masaż? Jakieś świece, klimat. Może wspólna kąpiel? Łatwo się mówi, ale my matki też potrzebujemy relaksu a można to połączyć spokojnie.
No właśnie on nie z takich. Zrobić masaż to trzeba chcieć i potrafić...ciągle ręce go bolą albo że nie umie. A jeśli jiz to zrobi, szybko się nakreca a ja zimna jak lód

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry