reklama

Brak okresu

Jusada

Zaciekawiona BB
Dziewczyny proszę o radę !!! 15 kwietnia odbył się stosunek z chłopakiem mielismy zabezpieczenie lecz przed włożył ma chwile była to owulacja 29 dostałam nirmLnie okres od tamtego czasu nie odbyłam stosunku ale dziś jest 34 dzień cyklu miesiączkuje 30-32 dni czy te dwa dni to powodu do niepokoju piersi mam większe i mnie bolą czy możliwa jest ciąża ??

reklama
reklama
Jeśli miałaś już normalny okres, to w ciąży nie jesteś :)
I na przyszłość powiedz chłopakowi, że bez prezerwatywy to może sobie co najwyżej na Ciebie popatrzeć, po co Ci takie nerwy za każdym razem ;)
Tak miałam ale ten się spóźnia już o 5dni a od tamtej pory stosunku nie było. I nie wiem co się dzieje piersi mam nabrzmiałe i bolą o się zastanawiam czy mogłam dostać tamten okres pomimo wszystko a ten już nie :( wstrzymam się do jutra będzie 36 dni i kupię test ale się strasznie stresuje tym testem

No to musisz zrobić test, skoro tak się obawiasz, ale może być też tak, że Twoja panika blokuje okres, a wyobraźnia podsuwa wszelkie dolegliwości.
Daj znać, co wyjdzie jutro na teście, pamiętaj, żeby go zrobić rano, z pierwszego moczu.

No to musisz zrobić test, skoro tak się obawiasz, ale może być też tak, że Twoja panika blokuje okres, a wyobraźnia podsuwa wszelkie dolegliwości.
Daj znać, co wyjdzie jutro na teście, pamiętaj, żeby go zrobić rano, z pierwszego moczu.
Być może w dodatku w tym miesiącu brałam antybiotyk i silne leki na żołądek może tez ma to wpływ ogólnie nie mam żadnych objawów oprócz większych i bokach piersi już sama nie wiem co myśleć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry