reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Brak transferu 🥹🥲

reklama
Jakbyś mogła podesłać to byłabym bardzo wdzięczna! 🌸♥️
hej, to są suplementy jakie brał mój mąż przez 2 miesiące + leki i bardzo mu się poprawiły wyniki.
Tylko! To są uderzeniowe dawki, nie do stosowania przez wiele miesięcy czy lat.
No i to jest bardzo dużo tabletek, nie każdy podoła łykać tyle tabletek dziennie.
1766487391391.png

hej, to są suplementy jakie brał mój mąż przez 2 miesiące + leki i bardzo mu się poprawiły wyniki.
Tylko! To są uderzeniowe dawki, nie do stosowania przez wiele miesięcy czy lat.
No i to jest bardzo dużo tabletek, nie każdy podoła łykać tyle tabletek dziennie.
Zobacz załącznik 1731731
Dziękuję, zapiszę sobie wszystko i będę dopytywała lekarza w sobotę. Muszę przyznać, że lista jest konkretna...

Tylko jak mam się do niej przygotować? :(
Są leki dla kobiet i dla mężczyzn poprawiające jakość komórek . Jak u kobiet działają szybciej tak u mężczyzn trzeba dłużej stosować. Np nam lekarz kazał przyjmować przez dwa miesiące przed punkcją i jak nie mieliśmy żadnych zarodków albo dwa nie za najlepsze tak po lekach dało się zdobyć zarodka lepszej jakości.
Słabszy z nich (nie pamiętam parametrów) w marcu poroniłam w 8 tygodniu a drugi lepszy miałam transfer 15 grudnia. Oczywiście nie mogłam wytrzymać i w 5 dpt zrobiłam test domowy i jedna kreska. Lekarz kazał zrobić betę 12-14 dzień więc jutro wybieram się na betę.

Są leki dla kobiet i dla mężczyzn poprawiające jakość komórek . Jak u kobiet działają szybciej tak u mężczyzn trzeba dłużej stosować. Np nam lekarz kazał przyjmować przez dwa miesiące przed punkcją i jak nie mieliśmy żadnych zarodków albo dwa nie za najlepsze tak po lekach dało się zdobyć zarodka lepszej jakości.
Słabszy z nich (nie pamiętam parametrów) w marcu poroniłam w 8 tygodniu a drugi lepszy miałam transfer 15 grudnia. Oczywiście nie mogłam wytrzymać i w 5 dpt zrobiłam test domowy i jedna kreska. Lekarz kazał zrobić betę 12-14 dzień więc jutro wybieram się na betę.
Będę dopytywała teraz lekarza na wizycie co poleca jeszcze brać... U mnie nie doszło nawet do transferu niestety...

Niestety wizyta też mi się teraz przesuwa, bo po progesteronie czekam i czekam na okres...

To trzymam kciuki, aby beta rosła ☺️☀️✨

Do góry