reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bramka dla dziecka na schody

Mamaona

Fanka BB :)
Cześć, mam nadzieję, że mi coś podpowiecie bo nie mam pomysłu. Muszę zamontować jakieś zabezpieczenie na schody (na dole) ALE problem jest taki że mam szklaną balustradę. Z jednej strony jest ściana więc to nie ma problemu ale z drugiej samo szkło.. nic nie przywiercę, musiałby być jakiś system na klips, przyssawkę? Z tego co widzę na allegro to wszystko bramki trzeba zamocować na śruby. Może ktoś z Was może podpowiedzieć? Z góry dziękuję

reklama
Ja mialam bramke ktora mocowalo sie na takich koleczkach przylepianych do futryny, wystarczylo napasowac strukture bramki i ją sie rozpieralo takimi pokretłami. Dokladnie ta, z lidla. Czy na szklo sie to nada to nie wiem ale wiercic nie trzeba.
Screenshot_2021-05-23-15-53-31-453_com.android.chrome.jpg

Cześć, mam nadzieję, że mi coś podpowiecie bo nie mam pomysłu. Muszę zamontować jakieś zabezpieczenie na schody (na dole) ALE problem jest taki że mam szklaną balustradę. Z jednej strony jest ściana więc to nie ma problemu ale z drugiej samo szkło.. nic nie przywiercę, musiałby być jakiś system na klips, przyssawkę? Z tego co widzę na allegro to wszystko bramki trzeba zamocować na śruby. Może ktoś z Was może podpowiedzieć? Z góry dziękuję
A może zrobić taką zwykłą bramkę, jak np. w płocie. Dać zawiasy do ściany, "drzwiczki" a do szkła przymocować tylko skobel lub zasuwkę.

Albo da też takie bramki, że można postawić bramkę z takim jakby płotkiem dookoła. O coś takiego.

Załączniki

• Screenshot_2021-05-23-20-41-45-85.jpg
    Screenshot_2021-05-23-20-41-45-85.jpg
    353,2 KB · Wyświetleń: 98
Do góry