Cześć, mam nadzieję, że mi coś podpowiecie bo nie mam pomysłu. Muszę zamontować jakieś zabezpieczenie na schody (na dole) ALE problem jest taki że mam szklaną balustradę. Z jednej strony jest ściana więc to nie ma problemu ale z drugiej samo szkło.. nic nie przywiercę, musiałby być jakiś system na klips, przyssawkę? Z tego co widzę na allegro to wszystko bramki trzeba zamocować na śruby. Może ktoś z Was może podpowiedzieć? Z góry dziękuję
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Ja mialam bramke ktora mocowalo sie na takich koleczkach przylepianych do futryny, wystarczylo napasowac strukture bramki i ją sie rozpieralo takimi pokretłami. Dokladnie ta, z lidla. Czy na szklo sie to nada to nie wiem ale wiercic nie trzeba.
frez.ja1987
Fanka BB :)
A może zrobić taką zwykłą bramkę, jak np. w płocie. Dać zawiasy do ściany, "drzwiczki" a do szkła przymocować tylko skobel lub zasuwkę.Cześć, mam nadzieję, że mi coś podpowiecie bo nie mam pomysłu. Muszę zamontować jakieś zabezpieczenie na schody (na dole) ALE problem jest taki że mam szklaną balustradę. Z jednej strony jest ściana więc to nie ma problemu ale z drugiej samo szkło.. nic nie przywiercę, musiałby być jakiś system na klips, przyssawkę? Z tego co widzę na allegro to wszystko bramki trzeba zamocować na śruby. Może ktoś z Was może podpowiedzieć? Z góry dziękuję
Albo da też takie bramki, że można postawić bramkę z takim jakby płotkiem dookoła. O coś takiego.
Załączniki