reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Haha Kasiulka [emoji23][emoji23]

Wieczorami jest troche wiekszy [emoji6]

xnw43e3k256g9p2p.png

Kasiulka super metamorfoza, wiem dokladnie jak to jest schudnać, ale mam podobnie jak Ty- długo o sobie myslalam jako o grubasce i powiem Ci, ze maz mi wymyslil sesje u fotografa- piekne kobiece zdjecia i jak sie zobaczyłam na tych zdjeciach to chyba przez miesiac mi usmiech nie schodził z ust :)

Tea piekny brzusio- juz mocno widoczny

Liluli haha tak jak dziewczyny napisały- jakbys duzo wody wypiła :D

Ale piekne brzuszki

Kasiulka przepiekna przemiana. Zeby i Mi sie tak udalo po porodzie

A to moj dzisiejszy 18tydzien (17+2 z OM)
1485259871-aaaaaa.jpeg

Akurat patrze i ja zawsze zdjecia jakos w czarnym. Ale lubie ten kolor i chyba przez Prace gdzie moge tylko ten kolor mam Mase czarnych ubran

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ślicznie Karo. Jakmu Kasiulki brzuszek stanął czy rośnie większy?? Bo wygląda podobnie :)
Tez Lubie czarny jako wychodny.

Karo - pięknie "rośniesz" - w sensie brzusio [emoji4]
A czarny i ja kocham, i szary/grafit, także jak dla mnie super [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith normalnie duzo wiekszy jest tylko w tej czarnej sukience jakos mniejszy wyszedl
Zamierzam ja na impreze ubrac bo to taka fajna ciazowa sukienka i czerwone dodatki tylko buty mam czerwone na obcasie a w tych raczej niedam rady

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Do góry