Megan22
Fanka BB :)
DziękiMegan22 zajebisty brzuszekhaha też mam taką fotę jak leżę, ale ja mam bardziej na lewo taką górkę (jak wciągnę trochę brzucha)
![]()
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DziękiMegan22 zajebisty brzuszekhaha też mam taką fotę jak leżę, ale ja mam bardziej na lewo taką górkę (jak wciągnę trochę brzucha)
![]()
Tak haha tylko 11 dni temu takie robiłam i ta górka była troche mniejszaJa mam chyba większy ten dom Fasola niz Ty Meganprzynajmniej jak leze.
A próbowaliście zrobic zdjecie z boku jak leżycie na plecach? Wtedy ta górka wyglada juz kompletnie śmiesznie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie moge sie nadziwic swojego brzucha haha a fakt ja maziajce też zazdroszcze tych szalenstw w brzuszkuMaziajka nigdy nie doświadczyłam takich szaleństwi po cichu zazdroszczę
Megan genialne!!!!
Dziękuje za komplementy.
No i kwestia paru dni i bylo +1kg a nagle jest +2kg haha dziękuje [emoji170]Megan kwestia paru dni a brzuszek coraz wiekszyjuz I Ty doczekałaś się swojej małej piłeczki
Piekny brzuchol![]()
Matki wariatki [emoji23]Haha, Wariateczki! Jakie eksperymenty! No coz, ja fot nie wale ale sie przygladam[emoji28]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam ze tylko ja mam takie pomysłyJesteście niemożliweUśmiałam się ale ja też tak wciągam brzuch
![]()
Dziękuje za komplementy :* tez mi sie podoba ta za krótka tak sie fajnie świeci w świetleMegann - cudo brzusio [emoji4].
Chyba każda z nas tak samo eksperymentuje z brzuszkiem [emoji1]
Kiecki super [emoji3]. Szczególnie ta "za krótka" - pięknie w niej wyglądasz [emoji5]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom