reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Kasiulka pewnie ze tak:-) wiadomo ze czlowiek bardziej fit czuje sie lepiej i w ogole.Ale jak widze jak nam tu szczupaki wrzucaja fotke i pisza jakie grube sa etc.. to chce mi sie isc i im w tylek strzelic! :D

010igov35ye70zfx.png

reklama
Karo cudownie w tej sukieneczce wygladasz!!!

Maziajka popieram! Choc ja w wersji fit czułam sie mega dobrze i kobieco, faceci tez sie bardziej za mna ogladali ale moze dlatego, ze sama sie ze soba bardzo dobrze czułam. Teraz jestem w ciazy i kompletnie mi nie zalezy na wygladzie, ciesze sie moim brzuszkiem i tak spokojnie to wszystko zrzuce, cieszy mnie pozniej jak zakładam coraz mniejszy rozmiar, a ze najlepsze ciuchy mam na malutki rozmiar to bede miala wieksza motywacje :)

Ja pamietam jak po pierwszej ciazy wbilam sie w moje najmniejsze jeansy jezu jakie to bylo piekne:D:D:D
U mnie poki co niecale 3kg na plus mysle ze duzo nie przybiore ale to tylko dlatego ze mialam spory zapas jak na siebie.Z jasiem przytylam 16kg ale zaczynalam z 47.Od razu po 2-3 mies po porodzie juz mialam 50 i tak zostalo.Pozniej troche pofolgowalam i przytylam pare kg ale w granicach normy....ah te piwkooo:D:D

No wlasnie duzo dziewczyn szybko zrzuca i 20 kg. Ja jakos tak nie mam. Rodze dziecko jestem lzejsza jakies 4-5 w kolejne powiedzmy 4 mce pozbywam sie jescze 3-4 i stoi. A dlaczego stoi? Bo poczatkiem lakatcji mam taki apetyt, ze tylko konia z kopytami :D

Kurde jakie wy wszystkie musicie być drobne, ja nie mam nadwagi, po tym jak schudłam 10kg przed ciąża czułam się zajebiscie a ważyłam 60kg :D przy 69 - to było moje max w życiu czułam się jak hipopotam, twarz jak księżyc itd.. a mam 162:/ jakbym doszła do 50 to bym chyba znikła;D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Bo to wsYstko zalezy od budowy, od kości. Masy mięśniowej :) waga wadze nie równa tak naprawde. Ale wiadomo, ze kazdy chce widziec na skali jak najmniej. Tym bardziej jak nie jest typem fit i nie mysli sie o mięśniach tylko o objętości ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mhm, kości dużo robią. Mięśnie też, ja przed ciążą właśnie nimi zwiększałam wagę i przy absolutnym braku zmiany w obwodach dorobiłam +3 kg przy moim marnym wzroście 157 cm :D

Ola W fakt ale akurat u mnie nie ma mięśni, więcej tłuszczu, ale wagę zawsze taką mam :D 50kg wazyłam w gimnazjum :( nie ćwiczyłam nigdy żeby wyrobić mięśnie, zrzucałam tylko tłuszcz :p jestem leniwa :p

reklama
Do góry