reklama

Brzuszki lipcówek :)

Dziewczyny, na zatrzymującą się wodę polecam pokrzywe. Ja codziennie wieczorem robię sobie herbatkę z dwóch torebek. A jak czuję, że mi palce puchną, to pije dodatkowo też rano. Do tego wypijam min. 3l wody. Można też ograniczyć przyprawy, szczególnie ostre. Aha i niestety za dużo nabiału w diecie też przyczynia się do trzymania wody. Tak samo jak obfite weglowodanowe posiłki na noc. Nie bez powodu poleca się kolacje białkowo-tłuszczowe [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Megan moim zdaniem brzuszek rośnie i ślicznie wyglądasz :*

Ola zaś u Ciebie jakby zmalał i nie ma już pikeczki tylko takie ala wzdecie :p

Morela brzuszek pierwsza klasa! Nie widać tego ale Ty na pewno wiesz co czujesz..
Ciepło się robi i juz nie tak dużo zostało, tk i puchnac można. Sama puchne.. Co zrobić.
Ta pokrzywke chyba slrawdze :)

Kasiulka, u mnie też nic nie rośnie w cm wręcz zmalał, chyba 5 cm ostatnio pisałam?? Tez się obawiam czasem czy to normalne i dobre i bez względu na pozycję małej czy czas mierzenia wielkość się nie zmienia..

Aga hihi pozowolilam sobie wczoraj i sernik zjadłam przed 22 :p

Anita wow jaki śliczny! Mega ksztaltny i bluzka baardzo mi się podoba :p skąd ona??

To takie wrazenie, bo poszedł w gore-doszły cm w talii ;)
No i zalezy jak stanę i co zjem. Dzis np jest duzo większy (tak mi sie wydaje). Zauważyłam tez, ze nawet jak chodze, ale
Po domu, to jest duzo mniejszy niz jak wyjdę np na pol h na spacer. Nie wiem czy to zalezy od tego jak sie dzidziuś układa czy co :) ale +11cm jest, takze na pewno nie jest mniejszy ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lilith dziekuje [emoji7][emoji7]
Anita - buuuu nie widze zdjecia !!! Po tych komentarzach musze z ciekawosci wbic na kompa ale niestety mój kochany akurat 2 lapki teraz zajmuje [emoji35][emoji22][emoji22] moze sprobuje przez stronke na tel[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, na zatrzymującą się wodę polecam pokrzywe. Ja codziennie wieczorem robię sobie herbatkę z dwóch torebek. A jak czuję, że mi palce puchną, to pije dodatkowo też rano. Do tego wypijam min. 3l wody. Można też ograniczyć przyprawy, szczególnie ostre. Aha i niestety za dużo nabiału w diecie też przyczynia się do trzymania wody. Tak samo jak obfite weglowodanowe posiłki na noc. Nie bez powodu poleca się kolacje białkowo-tłuszczowe [emoji4]

Dziękuję spróbuję na pewno!
Megan moim zdaniem brzuszek rośnie i ślicznie wyglądasz :*

Ola zaś u Ciebie jakby zmalał i nie ma już pikeczki tylko takie ala wzdecie [emoji14]

Morela brzuszek pierwsza klasa! Nie widać tego ale Ty na pewno wiesz co czujesz..
Ciepło się robi i juz nie tak dużo zostało, tk i puchnac można. Sama puchne.. Co zrobić.
Ta pokrzywke chyba slrawdze :)

Kasiulka, u mnie też nic nie rośnie w cm wręcz zmalał, chyba 5 cm ostatnio pisałam?? Tez się obawiam czasem czy to normalne i dobre i bez względu na pozycję małej czy czas mierzenia wielkość się nie zmienia..

Aga hihi pozowolilam sobie wczoraj i sernik zjadłam przed 22 [emoji14]

Anita wow jaki śliczny! Mega ksztaltny i bluzka baardzo mi się podoba [emoji14] skąd ona??
No Ty wiesz co czuje. Ale tak jak pisała Linoone też spróbuję pokrzywke
Lilith dziekuje [emoji7][emoji7]
Anita - buuuu nie widze zdjecia !!! Po tych komentarzach musze z ciekawosci wbic na kompa ale niestety mój kochany akurat 2 lapki teraz zajmuje [emoji35][emoji22][emoji22] moze sprobuje przez stronke na tel[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dwa na raz? myślałam , że to tylko mój tak potrafi (mój mąż to informatyk:p)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

No ja staram sie pic pokrzywke ale jedynie wlasnie tylko te rajstopy Narazie u mnie pomagaja

f2w3flw15r2h1ssa.png

Lilith niestety nie pomogę Ci-bluzkę dostałam kilka miesięcy temu od siostry mojego Tomka. Ale nie wiem gdzie kupila:(

Dziękuję za cudowne komentarze-miód na moje uszy (oczy;)) tym bardziej że od szkoły nie ćwiczyłam-nie chodzę na siłownie bo sama nie lubię, a koleżanki nie mają z kim dzieci zostawic-jeszcze trochę to z córką będziemy latać :D Jedynie w pracy trening przez 10 lat-fizyczna stojąca z dźwigniem i przenoszeniem ciężarów jakieś mięśnie się utrzymaly;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry