• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

miki jak piszesz odpowiedź to u góry sa takie ikonki i jesdna z nich to "dodaj obrazek" i tam wybierz zdjecie z komputera, powodzenia:)

co do tych tygodni to jeszcze moze wypowiedzą się inne dziewczyny i nas uswiadomią

reklama
Uwaga uwaga próbuję wkleić zdjęcia :)

Załączniki

• I trymestr ok.jpg
    I trymestr ok.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 123
  • golas ok.jpg
    golas ok.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 101
No raczej jak jest 14 tygodni i 6 dni - to kończy się 15 tydzień... Nie umiem tego inaczej rozumieć. Póżniej jest przecież np 15 tygodni i 1 dzień itd...
Nie wiem - tak zawsze liczyłam i tak mam w/g usg

Mikizgrabna masz piłeczkę, w zasadzie jak dla mnie nie widać różnicy miedzy kolejnymi tygodniami. Nic tylko sie cieszyć:-)
Co do tygodni to np. ja mam 13t 3d to jestem w 14 tygodniu. Tak liczy mOj gin. Dla mnie to tez logiczne. Bo jak skończyłam 30lat to teraz leci mi juz 31:dry::-D

no to jeszcze muszę zmienić w wątku przedstawmy się wiek :)
A co do brzucha, to na początku przytyłam bo w ogóle nie wymiotowałam i apetyt miałam jak wilk... To bardziej w tłuszczyk obrosłam niż za sprawką małego, a od 1,5 miesiąca oszczędzam się tzn jem już tak jak powinnam i troszkę ćwiczę to brzuszek rośnie, a tłuszczyk może minimalnie znika dlatego nie widać różnicy :) Z resztą ja nigdy nie miałam płaskiego brzucha, wiecznie troszkę odstawał :dry:

Miki ja tam tłuszczu ni widzę. Co do wieku to nie ma co sobie dodawać na zapas;-) zreszta kobietki zawsze maja 18. Po prostu chciałam zobrazowac przykład. Ja nie cwicze ale jak gin powie we wtorek ze jest ok to uderzam na basen.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry