reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Kurcze - ale jak tak dalej pójdzie - to nie wiem czy w drzwiach się zmieszczę. Dzisiejsza waga 54 - dopiero co była 53 !
Przytyłam już 6 kg - a nawet w połowie nie jestem :(
A w święta - nie mogłam się powstrzymać - tony słodyczy, ciast... Ciagle głodna jestem...

reklama
Kurcze - ale jak tak dalej pójdzie - to nie wiem czy w drzwiach się zmieszczę. Dzisiejsza waga 54 - dopiero co była 53 !
Przytyłam już 6 kg - a nawet w połowie nie jestem :(
A w święta - nie mogłam się powstrzymać - tony słodyczy, ciast... Ciagle głodna jestem...

Ojjjj co to jest 54kg? :D U mnie juz 66kg i ciagle rosnie :>

dziewczyny piękne te wasze brzusie:):):):):*:*:*:*:*

ja wstawie niedługo mieszkanko mojego maluszka:):):)bo ciągle sobie je powiększa juz normalnie m3 napewno :p na koniec ciąży to pewno będze domek kilkupiętrowy z brzuszka:):):):)

A to apartament mojego szkraba, 17 tydzień i 3 dzień:

P1020709.jpgP1020710.jpg
P1020714.jpg

Ewelinka kurcze ależ ty musisz być szczuplutka z taką wagą zprzed zajścia w ciążę.
Ja się ważyłąm i mam 55 kg więc za dużo mi nie przybyło ale już po dłuższych spacerach czuje jak mnie bolą stopy więc kilka kilo już musiało mi przybyć ;)

No to macie wagi piórkowe. Ja to grube kości. Ale najdziwniejsze myślałam że już zaczęłam tyć a tu nic. Waga ruszyła do góry o 0.5kg a teraz znów spadła i to o 1.5kg czy aby na pewno jest to normalne. :szok: Tym bardziej po świętach. Naprawdę nie wiem co o tym sądzić. Brzuch jest obecny tylko chyba bym się lepiej poczuła jakbym troszkę zaczęła tyć. Wy tu piszecie o 5-6kg a u mnie zero. Boję się jak mi później wyrzuci to się nie pozbieram.

reklama
Ellsi nie martw się, ja przytyłam na razie dopiero co pierwszy kilogram. Widocznie tak mamy i już :-)

Dziewczyny cudne brzuszki :-)

Ostatnia edycja:
Do góry