reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
a oto mój :-)
sorki za jakość, troche niewyraźnie wyszło.

Załączniki

• 21. 04.jpg
    21. 04.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 80
Bafinka, Nalka, piekne brzusie! pogratulowac!
Bafinka, tak to juz jest, ze waga skacze jak chce. Ja jem duzo, a slodycze to moglabym jesc naokraglo a zgrubnac mam ciezko :D
Poki co, po spadku wagi, leciutko idziemy do gory, juz 0,5kg na plusie :D

A dzisiaj mija nam polmetek, dokladnie 140 dni wiec z tej okazji postanowilam strzelic jakas fotke... no dobra, fotki :p Sorki za jakosc i pozy ale narazie mieszkamy u tesciow i jedyne duze lustro jest na drzwiach naszej szafy i troche tam juz ciasno ;p

DSC00023.jpgDSC00022.jpg
i na koniec moje ulubione :D Fajnie sie tak z gory patrzy na brzuch :D
DSC00026.jpg

aaaaa, wlasnie :>
Niedawno dowiedzialam sie ze moja sasiadka tez jest w ciazy - termin ma na wrzesien, tydzien po mnie a brzusia ani sladu, wyglada jak modelka :D Wiec brzusio jak ma urosnac to urosnie .... wszystko w swoim czasie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry