• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Witam,
Misiako dlaczego niby nie wolno jesc sushi w ciazy ??? Ja jem prawie codziennie, bo uwielbiam i nie moge sie jakos bez niego obejsc. Nie jem sushi z surowa ryba, tylko z tunczykiem, lososiem wedzonym, warzywami i nie widze tam nic niedozwolonego ?? Czy jest cos w nim ukryte o czym nie wiem ???

Mnie się wydaje, że tylko o surowiznę chodzi... a jesli jesz sushi kombinowane, z wędzoną rybką, to chyba nie ma żadnego problemu. :)

reklama
Z tym jedzeniem to ja też się nie do końca zgodzę. Z Majką przytyłam 14kg, i nie zrzuciłam wszystkiego, a karmiłam 1,5 roku. To wszystko zależny od organizmu. Jedne są chudsze po porodzie, niż były przed ciążą, a innym niestety zostaje.

Witam,
Misiako dlaczego niby nie wolno jesc sushi w ciazy ??? Ja jem prawie codziennie, bo uwielbiam i nie moge sie jakos bez niego obejsc. Nie jem sushi z surowa ryba, tylko z tunczykiem, lososiem wedzonym, warzywami i nie widze tam nic niedozwolonego ?? Czy jest cos w nim ukryte o czym nie wiem ???

Jak juz dziewczyny zdarzyły odpowiedzieć to chodzi o surowa rybę. Jak robię sama to tez z wedzonym lososiem, dorszem lub makrela. To o którym pisałam ostatnio było z restauracji sushi z surowymi rybami.

Jak juz dziewczyny zdarzyły odpowiedzieć to chodzi o surowa rybę. Jak robię sama to tez z wedzonym lososiem, dorszem lub makrela. To o którym pisałam ostatnio było z restauracji sushi z surowymi rybami.
My ostatnio byliśmy z M w restauracji sushi i ja zamówiłam sobie ... banany w cieście :-D
Podjadałam też sushi z ogórkiem bo za surową rybą nie przepadam:rofl2:

kurcze rano wstaje a mój brzuch w nocy urósł! wygląda jak balon... dziwne to do tej pory byłam prawie płaska i tak nagle mnie wywaliło.. jak m wróci to mi zdjęcie zrobi to wstawię....

kurcze rano wstaje a mój brzuch w nocy urósł! wygląda jak balon... dziwne to do tej pory byłam prawie płaska i tak nagle mnie wywaliło.. jak m wróci to mi zdjęcie zrobi to wstawię....

zaczyna sie :D ja codziennie patrze i sie nadziwic nie moge bo mam codziennie wiekszy brzuch i musze sie pozbywac kolejnych rzeczy ktore juz sa za male :D

reklama
20tc..jpg20tc.jpg
20tc... mój olbrzym...
w ogóle to zaczęłam się martwić bo teraz jak zrobiło się ciepło to nie mam apetytu w porównaniu do tego co jadłam wcześniej to jem połowe a od poniedziałku jak wchodzę na wagę to codziennie 20 dag więcej!! nie jem ani fast foodów ani słodyczy nie wiem czemu mi tak waga skacze.... tak stała na 3kg+ a teraz już ponad 4.. masakra... czy to może być spowodowane cukrem podwyższonym??? jeszcze nie robiłam badań ale szukam wytłumaczenia.. dziś gina spytam..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry