• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
madzik super brzuszek - taka słodka kuleczka.

Ze mnie to tam żadna modelka. Trochę wagi się w życiu nazbierało chociaż mieszczę się w normie i nikt mi nie daje mojej wagi (grube kości, szerokie ramiona - w sam raz do pływanie). Najbardziej to zawsze narzekałam na brzuszek - tam to tłuszczyk zamiłował się zbierać. Teraz to na szczęście nie widać. Miałam zamiar od wiosny robić brzuszki :zawstydzona/y:

miki
może, niektóre dziewczyny mają taki fajny dzyndzelek :)
to chyba zależy od tego jak mamy go zawiązanego. U mnie już prawie nie ma dziurki, a wcześniej tak na paznokiec była sobie dziurka. ale sterczeć mi chyba za bardzo nic nie będzie bo jakiś płaski mam supelek.

Madzik jaki ogrom! Wow :P Piekny, podziwam z zazdroscia :)
DSC00794.jpg

Madzik brzusio rewelacja! :-)
Big Child brzuszek to jedno, ale ta twoja pupa!!!!! Suuuuper!! Zielenieję i pękam z zazdrości, jak ja bym chciała mieć taki tyłeczek! :tak::-)

reklama
Big child ja to samo o tylku pomyślałam...okrąglutki jak u murzynek:-) a ja mam płaskodoopie...
miki może wypchać, mi w 1-szej nie wypchało..na szczeście, bo smiesznie to wyglada. a teraz zobaczymy..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry