Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurde jak patrzyłam, że nowy tysiaka, to 300 to wydawała mi się ultra okazja![]()
ja bardziej się sugerowałam tym, że jest to jedyny, którego dopuszczają fizjoterapeuci
oczywiście na krótki czas dziennie
To jest właśnie ten problem, że nawet potem ciężko się tego pozbyć, a pieniądze wydane.
Tak btw jakbym miała wydać 300 zł na używanego bujaczka lub np na kombinezon z merynosa, to bym wolała wydać to na merynosaale każdy ma inne prio. Dla mnie 300 zł to też bez sensu jeśli tylko na np okres 3 miesięcy.
Tak swoją drogą kupiłam np kojec, ale taki trochę inny (firmy babydan, drogi nowy, ale sprzedawała pewna dziewczyna na grupie fb, za 100 zł, bez wad). W pewnym momencie jak dziecko miało 8 miesięcy zaczęło mi czegoś takiego brakować. Korzystałam z tego sporadycznie... a potem córka nauczyła się go przesuwać w wieku 10 mies(używaliśmy go zeby "zamknąć" wejście do pokoju) powędrował teraz pożyczony do dziecka w rodzinie, ale bym to pewnie sprzedała. Tak to jest właśnie. A długo myślałam czy potrzebny.
gdzieś czytałam, ale gdzie to już Ci nie powiema to info masz od fizjoterapeutów czy od innych matek?
Chodzi głównie o pozycję dziecka, żeby była jak najbardziej płasko. Wejdź na profil fizjomommy, ona jest fizjoterapeutka i poleca też inne bujaczki, które taka odpowiednią pozycję mają.
mamazwarszawy.pl
czemu Wy macie takie wyprawki a inne miasta nie?I jeszcze przypominam, że jak się trafi tu ktoś z Warszawy to kosz mojżesza jest w darmowej wyprawce warszawskiego malucha:
![]()
Wyprawka Warszawiaka 2025 - co zawiera?
Wyprawka Warszawiaka 2025 - co zawiera? Sprawdź opis zawartości oraz zdjęcia wyprawki warszawiaka w 2024 roku.mamazwarszawy.pl
A te co z Warszawy nie są uważajcie na olx bo często ludzie je sprzedają co uważam za kuriozum, są dość charakterystyczne i zdecydowanie gorszej jakości niż takie pełnopłatne