Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, juz myślałam, że może obrośniety jak małpka zanim mi go pokazali
.
. Super kobieta mogę szczerze polecać.....choć mi się trafiła "z przydziału", bo tej nocy na porodówce to był istny szał.....Jak mnie przyjmowali to dwa razy przerywali, bo własnie dwa się kończyły, ze mną weszły 2 czyli 3 porodówki zajęte a jak poszłam na salę to jeszcze ktoś rodził nowy..........nie wiem czy to jakaś pełnia czy co, bo sam personel mówił, że dziś "zwariowana" noc 
.
i mało się raczej udzielam ale mam pytanie : jak to jest z tym "wybieraniem" położnej?? Moja koleżanka rodziła rok temu i jakąś tam sobie wybrała, byłam tydz temu u mojego gina i zapytałam czy ta i ta pani może być ( z polecenia kolejnej koleżanki) a on powiedział ,że tak. Więc dzwonię do owej Pani a ona mówi,że one w dwójce( tam będę rodzić) już się nie umawiają
Możecie mnie proszę oświecić o co w tym wszystkim chodzi??

mam tylko nadzieję,że rzeczywiście trafi mi się fajna babka