• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny. Ja znów po dłuższej przerwie, ale naszykował nam się wyjazd za wyjazdem, a po powrocie dopiero udało mi się odgruzować mieszkanko. Istna masakra, ale już widać podłogę i mały ma gdzie brykać ;)

Co do maszyn do chleba, to ja osobiście piekę w piekarniku, ale mój tata zainwestował w technikę i jest całkiem zadowolony. Dla wygodnych polecam gotowe mieszanki chlebowe z Aldi lub Piotra i Pawła, a dla miłośników tradycji wystarczy kupić mąkę żytnią i wymieszać ją z pszenną wg. dobrego przepisu ;)

mucha ja też nie oglądam wiadomości, bo szkoda czasu i nerwów, a o ważnych wydarzeniach i klęskach, dowiaduję się choćby od kobiety z piekarni lub w autobusie.

reklama
hej!

U nas czas leci,szok a za chwile do szkoly...po weekendzie nad morzem,super,nawet udalo nam sie trafic w pogode,jeden dzien tylko byl taki barowy;-) a tak to oki...jazda makabra,ulice zakorkowane,tam jechalismy 7,5h(z przejsciami) a powrotna 5h...w poniedzialek wrocilam a we wtorek juz na dzialke ucieklam.Wczoraj wrocilam bo lazienka cala prania i rzeczy juz brak a poza tym to mamy dzisiaj imprze,kuzyn stawia dom i robia tzw.wieńcowe,dzieci ida spac do tesciowej a my balety...to "juz" drugie nasze wyjscie bez dzieci w tym roku,haha...a jutro jak sie ogarne to spadam dalej na dziale,ma byc piekny tydzien,hmm,zobaczymy...i tak juz bedzie to ostatni tydzien,potem zostana trzy dni na przygotownie do szkoly...

Izka,widze,ze pytasz i pytasz i zero reakcji,hehe...ja jeszcze nie potrzebuje,kupilam tylko taki maly,na*******ki czy kanapki i picie....aaaa jest przecena w Smyku a Focusie,wczoraj bratowa byla i jakis zajefajny kupila,za polowe ceny...

Madziara,faktycznie szok i ci dziennikarze,wspolczuje...

Czytając któryś z wątków na formum nasunęło mi się pytanie i proszę o odpowiedź bardziej doświadczone mamy :-) Czy pod np pajace zakładacie jeszcze body?? Ja to sobie myślałam,że pod pajaca tylko pielucha idzie ale może jestem w błędzie :zawstydzona/y:

Agniecha - Ja nigdy nie zakładałam, jak było zimno to cieplejszy pajac lub body i śpiochy i ewentualnie skarpetki ale nigdy bodów pod śpiochy nie zakładałam ;) i przynajmniej mały się nie pocił, ale przede wszystkim musisz realnie ocenić warunki w domu i obserwować malca ;)

Ja F. zakładałam cienkie body z krótkim i na to cieni pajac ale to zimą do spania, bo my nie grzejemy w sypialni. Teraz na razie jak chłodniej to ewentualnie sam pajac. A taki "dwupak" to zapewne zimą na spanie założę R., bo nadal nie grzejemy w sypialni ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry