• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Paris pisze:
Fotka do bani - koleś który robił to www spieprzył zdjęcie kompresująć plik - jestem lekko... delikatnie mówiąć zły :D
Powinno być coś takiego

138.jpg

od razu mi sie to rzucilo w oczy...ale nie przejmuj sie...fotka kiedys byla na forum i pamietamy jej swietnosc ;D
Moje zdjecie w podpisie tez jest skompresowane - z jpg na gifa - tez jest beee  i trzeba je wyrzucic

Kariwiw a mieszkalas kiedys w miescie?? Jakie masz porownanie

reklama
aaa KAriwiw - my tez bedziemy mieszkac w poblizu Koronowa (tzn 20 km od) ale po drugiej stronie, w Wierzchucinku. Szkoda...Nie bedziemy sasiadkami.. :-[Do Bydgoszczy 14 km- drugi samochod nieodzowny...Jeszcze nie wiem jak to bedzie ale strasznie sie ciesze. Teraz w naszym ogrodzie jeszcze zboze rosnie ale po zniwach stawiamy fundamenty ;)

Mieszkałam w mieście do 7 roku życia, ale nie wiem czy taka odpowiedź cię staysfakcjonuje, bo co dziecko może na ten temat powiedzieć ? Jako dziecko nie lubiłam miasta zwłaszcza bloku, duszę się w blokach jakoś. Ale jeśli liceum, studia i pracę w Bydgoszczy można podciągnąć pod "mieszkanie w mieście" , to tak, mieszkałam :) .

Wierzchucinek znam - to naprawdę fajne miejsce i blisko miasta, urokliwe jezioro tam jest, chociaż znam głównie działki bo do znajomych tam jeździmy. I faktycznie 2 auta się przydają.

A spotykać się możemy w połowie drogi - np w Koronowie na kawie :) , chociaż tam akurat dobrej kawiarni brak.

Kariwiw satysfakcjonuje ;D
Ja tez sie wychowalam w domku jednorodzinnym, mieszlalam tam 21 lat. Od 9 lat, czyli odkad wzielismy slub wlocze sie po blokach - tez ich nie darze sympatia, choc te na Osowej Gorze sa jak domki - malo sasiadow - bloki 2 pietrowe, pod balkonem stawik, po drugiej stronie stawik, wiocha na calego - ale malo nam :)
W Wierzchcinku mamy dzialke bliziutko jeziora w okolicy tychze ogrodkow dzialkowych...Normalnie jz nie moge sie doczekac mieszkania tam :P Z kawka sie pomysli :P

O to pewne, że nie możecie się już doczekać !
W ogóle większość moich znajomych buduje się ! Mnie to jednak pokrzepia. Mojego męża za to troszkę dołuje, bo też by chciał, ale na razie szans brak.

reklama
Mel...gratuluję okładki ;)

Mk...super foteczki
u nas przedszkolny piknik Samuelka bedzie 1 czerwca,mam nadzieje ze pogoda dopisze.

Miłej niedzieli ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry