reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Własnie wróciłam z Biziela - zrobilam sobie cytologie - maja tam teraz taki bezpłatny program profilaktyczny dla kobiet po 25 roku zycia. Fajnie, bez skierowania, czekania, ludzi zero, wyniki po około tygodniu, na pierwszym piętrze gdzie poradnie - pokój 1029. Polecam.

reklama
cześć wszystkim

jak tak tylko w przerwie między jednyma a drugim wyjazdem urlopowym

Mel chba juz gratulowałam ale razjeszcze GRATULUJE tego nigdy za wiele :laugh:

natalya ale chrzest z przygodami nie zazdroszcze narwów, ale co to za ksiądz szkoda gadać

pozdrawiam was wszytskie  :-*

Dzien Dobry ;)

dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa :-* :-* :-*
moj mąż w takich kryzysowych sytuacjach jest nie zastąpiony i mam w nim wielkie oparcie, takze juz czuje sie duzo lepiej
i zaczynamy intensywnie pracowac nad coreczką ;) :p

wronka...bardzo ładne zdjęcia...w avatarku i podpisie, super laseczki z Was ;D

milego dnia kochane :-*

Natalya chciałm ci cos oswiadczyc skonczyłam z moim facetemn wyprowadził mnie z rownowagi.I wcale nie jest mi ciezko przynajmniej narazie ciesze sie ze to zrobiłam juz nie bede o niego walczyc mam go w d....!!!!

Pati przesyłam pozytywne fluidki.....bedzie dobrze !

Natalya ale numer z tym chrztem. Najważniejsz że juz po.

Wronka no no Wercia na serio wydoroślała.....to już mała panienka a nie tylko przytulaśny niemowlaczek.

Kariwiw takie darmowe cytologie są też co wtorek i czwartek w onkologii - to dla fordoniarek ;)

Mago a co do szczepien to mi wpisała lekarka, że mam przyjść w listopadzie czyli miesiąc po tym jak Franek skończy roczek. Ja do tej pory szczepiłam skojarzona i jak ostatnio powiedziała że taka proszę i tym razem to mi lekarka na to, że nie muszę mówić bo ona widzi co było podane i jak się raz zaczeło skojarzona to do końca sie tak szczepi.

reklama
Dzięki dziewczynki za miłe słowa.... :-*, córcia faktycznie mi wydoroślała ::) zanim sie obejrzeę to ona już 18-stkę bedzie wyprawiać...heheh....ale niestety dzieiciaczki szybko nam rosną... :p

BOOOSEEE już nie wyrabiam przez te upały....u mnie w domu 31 stopni......zwariować można...

Do góry