• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Asioczek, siedziałam w fotelu i się ubierałam, a Misiunia próbowała mi uciec. Do tego przyglądałam się Majeczce. Może kojarzysz?Jestem bardzo chętna na spotkanie. Mnie tez najbardziej pasuje weekend. To kiedy i gdzie się umawiamy?

reklama
Ale szarzyzna na dworze...... nic tylko się gdzieś zaszyć i przespać cały dzień.
Mój mały zasypia ostatnio na 2 godziny i budzi się jak jest już kompletnie ciemno, całkiem zdezorientowany, nie chce mu się wstać. Bez sensu taka pora roku, a zmiana czasu wcale nie wpływa na dziecko pozytywnie.

Kariwiw ja lubie te szara jesien..dziwne nie? Bo ja listopadowa jestem:tak: Dobrze sie czuje. Zeby jeszcze czasu wiecej bylo..

Na spotkanie sie pisze - moze byc weekend, moze jakis spacerek??? Jesli pogoda by sprzyjala..

Arabella czyli Misia to młoda dama, która samodzielnie na spacer się wybierała i tylko dzięki spostrzegawczości pani recepcjonistki jej wielka ucieczka została udaremniona :) :) :-):-)Bardzo z niej rezultna osóbka :)

Co do spotkania, nam w ten weekend tylko sobota pasuje i to w mocno okrojonych godzinach 12-14, kolejny weekend jesteśmy do dyspozycji po 11. Spacer jak najbardziej nam pasuje. Jako zmotoryzowane, dojedziemy w każdą część miasta, więc czekamy na propozycje gdzie.

A gdyby któraś wybierała się w okolice Starego Rynku w dzień powszedni to ja w godzinach pracy mogę się na chwilę wyrwać :) :-):-)

Jesień lubię, ale ta mżawka mnie wkurza i te okropne korki na drogach ... Ale korki to niezależnie od pory roku, ale po wakacyjnym luzie mam ich dosyć.

czytam sobie jak sie tu umawiacie i wcale nie jest mi wesoło :wściekła/y:
juz mi Was brakuje ....

wiedzialam , ze tak będzie :eek:

no ale mozecie mnie pocieszyć fajnymi fotkami ze spotkania
dużo, dużo, dużo fotek :tak::-)

Qrczę, ten weekend to chyba jedyny wolny dla mojego męża w tym semestrze więc chciałabym spędzić go z nim, a w następną sobotę pracuję :-(. A co powiecie na następną niedzielę? ALbo będę musiała poczekać na następne spotkanie :-(

reklama
może mi się uda 2 kolejne mamy ściągnąć :)
Lokalizacja okolice Starego Rynku jak dla mnie jak najbardziej ok.

A ja dzisiaj o 2:20 zostałam najprawdziwszą ciocią, ale się cieszę :) !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry