Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hejka :-)
My dzisiaj roczek Matiego,czekam na gosci,przychodzą na 17 stą,urwanie glowy mama do tego ten zar z nieba
...ratowac sie bedziemy wentylatroami ;-) jakos trzeba dac rade ;-).....

kiedy to zleciało? 
w pokoju na dole mam 24 stopnie i jakoś nie bardzo chce mi sie z niego wychodzić;-) jeszcze jakbym mogła wentylator zabrać

Ignac usnął tuż przed 16kaaaasiulka, buziaczek dla Matiego! Jak imprezka się udała? Jubilacik zadowolony z prezentów?
Madziara, soppana, jednak nie dojechałyście...? Było całkiem fajnie tylko prażyło niemiłosiernie, żadnego cienia.
spał do 18.15 i potem dopiero wyszliśmy na spacer na wyspę młyńską - widziałam projekt rewitalizacji, całkiem ciekawie to się zapowiada tylko ciekawe kiedy...Witajcie....
Wszystkiego Naj....Słodszego dla Matiego!!!!!!!!
Cudna pogoda, bylismy w Chmielnikach u dziadków ( oczywiście nie nad jeziorkiem bo go nie lubię) We wtorek jedziemy znowu, ale nie wiem jeszcze na ile dni... Oczywiście śpie pod kołdrą ;-)
Madzia własnie czytalam o tym konkursiki na "Aktywnych" ja jestem ZA :-) Byłas dzis może w Galeri Pomorskiej?