• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Znaczy sie miała każda dziewczynka;)
Raczej nie, to były dawne czasy hehhe... z 25lat temu może. Ja jeszcze nie miałam wtedy kolczyków, przebiłam sobie sama w łazience jakoś w średniej szkole tak mnie naszło z godziny na godzine i nie było czasu szukac chętnego na przebijanie...potem kiedys koleżance dziurki robiłam :-D

Jak córcia będzie chciała to jej zaczne odradzać, hehehe.... ma czas ;-)

reklama
Ale czemu odradzac??co w tym złego??Ty masz złe skojarzenia nie znaczy ze ona bedzie takie miała ,chyba lepiej u kosmetyczki niz w łazience;-):-)
Kasiulku a Twoja mała kiedy miała przekłuwane?

Co jest złego w łazience jak czysta ;-) hehehe....
U nas w rodzinie nikt nie maił szybko uszek przebijanych, ale nigdy nic nie wiadomo....czas pokarze!

Maiam się zaczać pakować powoli a ja siedze i klikam!

No tak jak mówie azdy ma inne zdanie na ten temat,ja sie tez wahałam ale szłam akurat oło gabinetu(kasiulku koło poczty;))i mówie idziemy!i ho tralala gotowe;)
J ajestem słomiana wdowa do konca tygodnia i potem znowu w nastepnym tygodiu...jestem zła bo myslałam ze w tym tygodniu mąz upora sie z robota i pojedziemy nad morze z sasiadami a tu dupa z tego wyjdzie;//

U mnie z przebijaniem uszu było tak: Ewa mocno chciała i poszłyśmy do kosmetyczki. Przebiła jedno ucho a drugiego już nie chciała i trzeba było trochę siły użyć, Agatka poszła ze mną do fryzjera, ja siedziałam na fotelu a ona w tym czasie poszła sobie do pani kosmetyczki i przebiła uszy :D A Monika mówi, że nie chce i jej nie namawiam, zwłaszcza, że starsze mają dziurki a kolczyków nie noszą.

Sali teraz dużo dziewczyn wyjechało i mało postów jest, ale zauważ że jak przychodzą nowe dziewczyny to często o coś pytają i jak by to wszystko było w jednym temacie to 10 razy by się pisało i odpowiadało na te same pytania.

Madziara,pilnuj porządku :tak:!!!

O widze ze temat kolczykow rozwiniety :tak:...Wiki przekułam uszy jak miała 3 latka,chciala sama wiec z nią poszlam i bylam ciekawa czy da sobie zrobic i dala,myslalam ze ucieknie :szok:...

Kiedys to byly inne czasy co nie dziewczyny???
Tez sobie sama przekuwalam uszy,w podstawówce,igłą przez ziemniaka,na lewym uchu mam aż 6 dziurek :no::rofl2:...

Iza,kiedy wyruszasz???Skoro sie wczoraj pakowałaś to pewnie dzis :-D:rofl2:...

Ostatnia edycja:
Witajcie Bydgoszczanki:-)

Ja tak z doskoku, bo cały czas krążę między domem działką a lekarzami. Borys miał zapalenie ucha, normalnie koszmar przezyłam bo byłam u dwóch lekarzy , a oni, że to zwykła wirusowka. A dziecko 38,5 i mi wyje i słania się na rękach, sama więc wpadłam na to,ze moze uszy. zagladnęłam a tam ropka, więc szybko do dziecięcego jechaliśmy (o21.00 e sobotę). Teraz już jest dobrze, wczoraj ostatnia dawka antybiotyku.

Było o przekłuwaniu uszek. Weronika miała przekłuwane w zeszłym roku (we wrzesniu) czyli miała 4l 3m-ce. Chciała już wcześniej, ale ja czekałam aż beedzie pewna tego,że chce. No i jak juz mnie po raz setny posiła to poszłyśmy do kosmetyczki;-)

witam koleżankę sali;-)
Ok...spadam bo za chwile na bioderka jedziemy, a poźniej na działeczkę...Pozdrowionka:-)

Wiecie kolczyki to nie tatuaz i jak kiedys nie bedzie chciala to je sobie wyjmnie,ale mysle ze kazda dziewczyna lubi nosic kolczyki;-)
Ja czekam na kolezanke,trzeba sobie jakos czas zagospodarować kiedy męza nie ma:-D

reklama
Witajcie Bydgoszczanki:-)

Ja tak z doskoku, bo cały czas krążę między domem działką a lekarzami. Borys miał zapalenie ucha, normalnie koszmar przezyłam bo byłam u dwóch lekarzy , a oni, że to zwykła wirusowka. A dziecko 38,5 i mi wyje i słania się na rękach, sama więc wpadłam na to,ze moze uszy. zagladnęłam a tam ropka, więc szybko do dziecięcego jechaliśmy (o21.00 e sobotę). Teraz już jest dobrze, wczoraj ostatnia dawka antybiotyku.

Było o przekłuwaniu uszek. Weronika miała przekłuwane w zeszłym roku (we wrzesniu) czyli miała 4l 3m-ce. Chciała już wcześniej, ale ja czekałam aż beedzie pewna tego,że chce. No i jak juz mnie po raz setny posiła to poszłyśmy do kosmetyczki;-)

witam koleżankę sali;-)
Ok...spadam bo za chwile na bioderka jedziemy, a poźniej na działeczkę...Pozdrowionka:-)
Witam witam;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry