• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej! Dawno mnie nie było, zmęczona ostatnio strasznie, Arabella może potwierdzić, że padam niemal codziennie z moim dzieckiem przy jej usypianiu :-D Ale obiecuję poprawę! Nie mogę doczekać się urlopu, 9 sierpnia wyjeżdżamy do Szczyrku, więc mam nadzieję, że wreszcie sobie odsapnę.
Oli swój pierwszy zakręt życia ma prawie za sobą, do końca tygodnia chodzi do żłobka i potem przeskakuje już na szczebel przedszkolaczka (jak nas jakieś w ogóle będzie chciało, bo narazie to żadne nas nie przyjęło :confused2:). Wczoraj było uroczyste wręczenie dyplomików ukończenia żłobka połączone z piknikim z rodzicami. Całe szczęście, że dopiero dziś tak zaczęło lać, bo by się piknik nie odbył, pięknej pogody nie było, ale dało się siedzieć na dworzu.
Widzę, że uaktywniła się kolejna mama z Bartodziei :-) Witaj Sali, pewnie znamy się z widzenia, jeśli bywasz na placu zabaw przy kościele.
Co do kolczyków, to ja Oliwkce przebiłam uszy w tym samym zakładzie w Bartoszu już dawno temu i nie żałuję. Zgoiło się niemal odrazu i nigdy ucho nie ropiało nawet. A Oli lubi swoje kolczyki.

reklama
Madzia, żeby było śmiesznie, nie składałam tylko do przedszkoli na naszym osiedlu, w zgłoszeniu rekrutacyjnym podałam 5 przedszkoli, czyli maksymalną liczbę jaką można było podać, oczywiście to przedszkola blisko mojego osiedla, bo na Okole czy Osową Górę dziecka nie będę wozić :no: Liczę, że jednak uda się gdzieś bliżej, może ludzie porezygnują... A do jakiego Nikuś będzie chodził :confused:
Kasiulka, a Tobie się udało do 59 :confused:

Ostatnia edycja:
Boże...dziewczyny..jaka tragedia. Pamiętacie Pati26. Udzielała się czasami na Bydgoskim watku. Właśnie się dowiedziałam ,ze dwa dni temu zginęła w wypadku samochodowym. Była w 8 miesiącu ciąży miała miec córeczkę, osierociła dwóch synków. Szok, normalnie serce mi wali jak nie wiem co.
[*] [*] [*] [*] [*]

Wronka,

straszne ! Świeć Panie nad ich duszami. Jaki ten los potrafi być niesprawiedliwy. Biedne dzieciaczki. Aż mi łza stanęła w oku...

Kasiad,

trzymam kciuki, żeby się Wam udało znaleźć miejsce w przedszkolu.

Nie znałam niestety Pati ale łzy mi staneły w oczach:(co za tragedia;(a czy wiadomo co z dzieckiem??zdazyli uratowac?
Ja tez sie dowiedzialam o tragedii jaka sie wydarzyła u mojej babci bliskiej znajomej...jej synowa była w ciazy m8iala rodzic za dwa tygodnie a jej córeczka sie udusiłą w brzuchu;(zrobił sie zator w pępowinie i jej nie uratowali...mało tego dwa tygodnie temu zmarła własnie ta dziewczyna;(:(miala 25 lat;(ledwo co wyszła za mąz i skończyła studia;(

Nie znałam niestety Pati ale łzy mi staneły w oczach:(co za tragedia;(a czy wiadomo co z dzieckiem??zdazyli uratowac?
Ja tez sie dowiedzialam o tragedii jaka sie wydarzyła u mojej babci bliskiej znajomej...jej synowa była w ciazy m8iala rodzic za dwa tygodnie a jej córeczka sie udusiłą w brzuchu;(zrobił sie zator w pępowinie i jej nie uratowali...mało tego dwa tygodnie temu zmarła własnie ta dziewczyna;(:(miala 25 lat;(ledwo co wyszła za mąz i skończyła studia;(
niestety zginęły obie:-(

Co do przedszkoli to wiem jak jest cięzko,Tymek dostał sie po znajomosci ale wiem ze w tym przedszkolu mamy zapisuja dziecim będac juz w ciązy...to jakas paranoja;/
Kasiad,ja na place chodze rzadko bo głownie chodze na zakupy na rynek potem obiad sprzatanie i znowu spacer...niestety w poblizu mojego bloku nie ma placu i jak juz jestem na zakupach to potem nie chce mi sie cofac taki kawał na plac;/
I tak to jest z nami;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry