reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Były chłopak

AgatkaG18

Początkująca w BB
Miasto
Krzeszów
Hej mam 25 lat jedno dziecko lecz właśnie się dowiedzialam ze drugie w drodze. Chodź po 5 latach od czasu poronienia i braku ciąży przez ten okres jestem w szoku i dla mnie to cud że wkoncu zaskoczyłam. Tylko ciąża jest z byłym chłopakiem, byłam z nim 3 lata mieliśmy ciężki związek, zostaliśmy przyjaciółmi, on mnie dalej kocha, traktuje jak księżniczkę, wie że jestem z nim w ciąży. Tylko cnie wiem czy potrafię z nim być przez jego chorobliwą zazdrość,ale też nie chce znów być samotną matka z dwójką dzieci. Dogadujemy się super lecz ta jedna wada ma swój minius 🙈Doradźcie co robić ☺️

reklama
Zazdrość chłopaka może da się przepracować na terapii.
Bardziej bym się zastanowiła czego ty chcesz? Zerwaliście ze sobą przez jego zazdrość a mimo rozstania spotykacie się, on cię kocha, ty z nim sypiasz i robicie sobie dziecko ale oficjalnie z nim nie chcesz być chociaż zachowujecie się jak para [emoji2370]

Do góry