elisse
Fanka BB :)
Za jedno mieszkanie na wynajem a drugie dla Ciebie nie miałabyś też rachunków załatwionych? A mnie teraz czeka przeprowadzka i jednak zamieszkam z kolegąMatosia ja raczej sentymentalna jestem i nie umiałabym sprzedać tego mieszkaniazresztą wynajem pokrywa również moje rachunki
![]()
z tego co wiem Elisse robiła już test i wyszła druga póki co jeszcze słaba kreseczka (bo robiła przed terminem spodziewanej)
właśnie Kinga coś dzieciaczkami nam się ostatnio nie chwalisz...zresztą Matosia też o Tośce za dużo nie mówi:>
ponieważ jak zrezygnuję z tego mieszkania dostanę trochę kasy za to i potem mogę coś albo wynająć albo kupić
nie wiem jak u Ciebie ale Poznań ma ceny jak z księżyca 
Testem się nie nakręcam, ponieważ był taki średni. Poza tym czuję, że @ się zbliża niestety
ja to zawsze ze wszystkim mam pod górkę.Cornellka mnie kiedyś mój były zdradził, skończyło się z wielkim hukiem. Powyrzucałam wszystkie pamiątki. Potem tego żałowałam. Pierwszy miesiąc ciągle płakałam, na samo słowo chłopak już wpadałam w dolinę
Po dłuższym czasie pamięta się te miłe chwile
złe idą w niepamięć. On nie docenił po prostu jak ma skarb, drugą połówkę trudno znaleźć
Prawdziwa miłość wcale nie jest bez sensu. Najgorsze, że sama nie wiem czy ja spotkałam